Liviu Dragnea, prima reacție după ce a fost pus sub urmărire penală de DNA

Liderul PSD a răspuns acuzațiilor DNA într-o conferință de presă în care a susținut că nu are nicio implicare în favorizrea firmei TelDrum. Reamintim că Dragnea este acuzat de un prejudiciu de 21 de milioane de euro.

”Resping acuzațiile. Nu am nici o legătură cu TelDrum. Am avut astăzi farte multe mesaje din țară, care toți mi-au zis că mergem înainte, și să nu ezităm să punem în aplicare programul de guvernare. Coaliția nu este afectată, eu sunt afectat (...) Sunt curios ce grup infracțional am constituit (...) Sunt multe lucruri neadevărate în comunicatul DNA”, a transmis Dragnea într-o conferință de presă.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat, pentru fapte comise pe vremea când conducea CJ Teleorman, de constituirea unui grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul. În același dosar, sunt urmăriți penal doi apropiați ai lui Dragnea, Marian Fișcuci și Petre Pitiș. Despre primul, anchetatorii spun că este „acționar majoritar (scriptic) al Tel Drum SA” și îl acuză de constituirea unui grup infracțional organizat.  

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și