Liviu Dragnea, avertisment pentru Iohannis! Liderul PSD anunță o posibilă suspendare a Președintelui

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea îi cere șefului ANAF să recupereze ”sutele de mii de euro” de la președintele IohannisFoto: Mediafax
Liviu Dragnea îi cere șefului ANAF să recupereze ”sutele de mii de euro” de la președintele IohannisFoto: Mediafax

Liviu Dragnea a susținut luni, 25 iunie, că nu exclude posibilitatea de a declanșa procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis. Întrebat de reporteri cum vede acesta întârzierea pronunțării lui Iohannis în cazul revocării din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, Dragnea a declarat că Președintele „a stat neconstituțional de mult” în luarea deciziei.

Întrebat de jurnaliști dacă este posibil ca cei din PSD să declanșeze procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, dacă nici în această săptămână nu se va pronunța în privința cererii CCR de revocare din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, Liviu Dragnea a susținut că acest lucru „nu este exclus”.

„Nu este exclusă (suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis n.r.). A stat deja neconstituţional şi nepermis de mult cu decizia. Jocul cu «hai sa mai citim, stai că încă nu am citit» este o bătaie de joc la adresa Curţii Constituţionale.(..) Nu-i dau eu răgaz, dar cred că a întârziat foarte mult”, a declarat Liviu Dragnea. 

Președintele Iohannis a anunțat, în decursul săptămânii trecute, faptul că se află momentan în faza de lectură a motivării Curții Constituționale cu privire la revocarea lui Kovesi, drept urmare nu se poate pronunța cu privire la demiterea șefei DNA. Iohannis a susținut, marţi, că întreaga săptămână va fi dedicată citirii deciziei CCR: „Şi această săptămână este dedicată cititului”, a explicat liderul statului. De asemenea, Iohannis a declarat sâmbătă, la Sibiu, că nu se teme de vreo eventuală suspendare, precizând că nu ar exista niciun motiv pentru acest demers şi nici nu are cine să facă acest lucru, conform stirileprotv.ro. CCR a motivat, la începutul lunii iunie, hotărârea prin care a constatat conflictul instituţional dintre Klaus Iohannis şi ministrul Jutiţiei, cerându-i şefului statului să emită decretul de revocare din funcţie a şefei DNA, potrivit mediafax

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net