La maternitatea Baia Mare s-a născut o fetiţă gigant

Ultima actualizare:

Narcisa Trif, în vârstă de 31 de ani, din localitatea maramureşeană Săcălăşeni este „mama eroină", care a adus pe lume fetiţa mult aşteptată miercuri dimineaţa, la ora 3.30. Femeia nu este la prima „realizare" de acest fel. Ea mai are un băiat, pe Ionuţ, care la naştere cântărea 5,500 kilograme. Acum Ionuţ are şapte ani. „Tiţa", cum îi spun apropiaţii, a născut prin cezariană. Cei trei medici, respectiv Laura Veronescu, Dan Repede şi Dieter Neustdater, care au ajutat la aducerea pe lume a bebeluşului, susţin că, cel mai probabil, copilul s-a născut cu o greutate atât de mare din cauză că mama este diabetică şi supraponderală.

La naştere medicii i-au dat fetiţei nota 7/9, asta din cauză că a fost puţin mai leneşă. Chiar dacă s-a născut cu o greutate mare, micuţa este sănătoasă. „Fetiţa este bine, ieri i-a scăzut glucoza, dar pentru că mănâncă foarte bine încă de la primele ore de naştere nu sunt probleme. Bebeluşul evoluează normal numai că mănâncă prea mult", a spus Laura Veronescu", şefa secţiei Neonatologie. Un asemenea eveniment n-a mai avut loc la Maternitatea Baia Mare de 20 de ani. Atunci a venit pe lume un băiat în greutate de 6,500 kilograme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net