La mai puțin de șase luni de la incendiul care l-a mistuit, Bamboo s-a redeschis

bamboo.jpg

bamboo
Se făceau ultimele retușuri înainte de marea redeschidere
Foto: Facebook

În luna ianuarie a acestui an, Clubul Bamboo a ars din temelii. Din localul exclusivist nu mai rămăsese decât un morman de fiare, moloz și cenușă. Câteva sute de persoane se aflau în club în momentul izbucnirii incendiului. Din fericire, nimeni nu a murit, dar 44 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Au fost analizate posibilităţile tehnice de continuare a cercetării la faţa locului de către procurorii criminalişti de la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi ofiţerii de poliţie de la Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic din Poliţia Capitale. Au avut loc consultări repetate la locul producerii incendiului cu specialişti de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul de Stat în Construcţii.

Fondatorii unuia dintre cele mai fițoase locuri de distracție din Capitală, în frunte cu Joshua Castellano, nu s-au lăsat doborâți, chiar dacă și-au văzut bună parte din avere mistuită, așa că joi, 6 iulie, la mai puțin șase luni de la ziua fatidică, a avut loc prima petrecere în noul Bamboo.

“Legenda continuă”a fost numele petrecerii de reinventare. Vedetele şi clienţii fideli ai clubului Bamboo au acum unde să petreacă din nou. "Următorul club va fi un buncar. Noul Bamboo va fi construit până în toamnă, dar până atunci, în maximum o lună şi jumătate vom avea un nou club pregătit", spunea Joshua Castellano la scurt timp după ce şi-a văzut afacerea de sute de mii de euro mistuită de flăcări.

Planurile afaceristului au fost puse în practică mai repede, așa că Bamboo a prins și două luni din vara lui 2017. 

5.jpg

bamboo
Așa arăta interiorul clubului după incendiu
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1