La doar 11 ani, vinde picturi cu peste 100.000$. Sunt incredibile!

alexandra.jpeg

alexandra nichita picturi picasso
Alexandra Nichita
Foto Huffingtonpost

În urmă cu 20 de ani, pe când era elevă, Alexandra Nichita și colegii ei au explorat la ora de artă diverse tehnici de pictură și armonizare a culorilor. Diferența dintre lucrările Alexandrei și cele ale colegilor ei de clasă a fost că picturile sale erau atât de valoroase încât se puteau vinde cu peste 100.000 de dolari.

Deși avea doar 11 ani pe atunci, se poate spune că Alexandra Nichita a luat cu asalt lumea artei, potrivit Huffingtonpost.com. Criticii de artă i-au comparat lucrările cu cele ale marelui Pablo Picasso, însă Alexandra le-a mărturisit tuturor că nu încerca să adopte stilul artistic al niciunui pictor.

vara_in_europa.jpeg

pictura vara in europa alexandra nichita
"Vară în Europa"
Foto Huffingtonpost

„Nici măcar nu știam cine a fost Pablo Picasso. Doar mă distram și am început să pictez astfel deoarece am vrut să fiu diferită”, a declarat Alexandra. Ea are acum 30 de ani și este și mămică, iar mass-media deja au supranumit-o „micuța Picasso”.

reprezentare_pocahontas.jpeg

pocahontas pictura alexandra nichita
O reprezentare a personajului Pocahontas
Foto Huffingtonpost

De-a lungul carierei sale artistice, ea a afirmat că nu s-au schimbat prea multe. De asemenea, când era copil, colegii ei de școală nu puteau înțelege devotamentul ei pentru artă. „Într-un fel, pot spune că eram puțin o proscrisă.” Totuși, ea nu regretă că în toți acești ani a făcut numeroase sacrificii și a ales arta înaintea oricărui alt domeniu al vieții sale. Îi pare într-un fel rău că nu s-a putut bucura mai mult de copilărie și de viața de adolescentă, dar a fost alegerea ei în cele din urmă.

pictura_in_lucru.jpeg

pictura alexandra nichita
Această pictură este încă în lucru
Foto Huffingtonpost

„Nu am avut niciodată sentimentul că sunt forțată să fac ceva. Am făcut singură alegerea”, a mărturisit Alexandra. Și cu siguranță alegerea ei a fost răsplătită...la propriu. „Cea mai scumpă pictură pe care am vândut-o cred că era în valoare de vreo 400.000 de dolari.” Ea este mulțumită că își poate folosi talentul nu doar pentru a-și realiza un trai foarte bun, dar și pentru a le oferi membrilor familiei ei tot ce este mai bun.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1