Klaus Iohannis, felicitat de Viorica Dăncilă după alegeri. «M-a sunat»

klaus-iohannis-viorica-dancila.jpg

klaus iohannis da mana cu viorica dancila
Viorica Dăncilă l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru câștigarea alegerilor
foto: Inquam Photos

Fără resentimente! După ce au avut o relație tensionată din postura de președinte și premier, iar în campania electorală au fost ca șoarecele și pisica, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au fumat pipa păcii la telefon. Preşedintele a declarat că a primit un telefon de felicitare de la contracandidatul din turul doi al alegerilor.

Întrebat de jurnaliști dacă a vorbit cu Viorica Dăncilă după alegeri, Klaus Iohannis a precizat că a fost sunat de fostul premier, care l-a felicitat pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale.

”M-a sunat doamna Dăncilă ieri, pe la prânz, şi am vorbit. M-a felicitat”, a precizat şeful statului.

Candidatul PNL Klaus Iohannis a fost votat de 65,88% dintre alegători, iar candidatul PSD Viorica Dăncilă a primit voturile a 34,12%, conform rezultatelor parţiale ale scrutinului de duminică, anunţate luni de Biroul Electoral Central (BEC).

BEC a făcut publice luni rezultatele după numărarea voturilor exprimate în 19.522 de secţii, reprezentând 99,67% din total.

Citește și:

Viorica Dăncilă, fără broșa norocoasă la vot. «Am votat cu inima»

Alegeri prezidenţiale 2019. Care este cel mai mare regret al lui Klaus Iohannis

Loading...
 
 

Citește și

  • klaus_iohannis-presedinte-alegeri_2019

    Biroul Electoral Central (BEC) a făcut publice astăzi, 25 noiembrie, la ora 11.00, rezultatele după numărarea voturilor exprimate în 19.522 de secţii, reprezentând 99,67% din total. Candidatul PNL la Preşedinţie Klaus Iohannis a fost votat de 65,88% dintre alegători. Când va depune jurământul Klaus Iohannis.

  • klaus_iohannis-presedinte

    Pe 10 noiembrie mergem la vot pentru primul tur al alegerilor prezidențiale. Klaus Iohannis se află în fruntea preferințelor, conform sondajelor realizate până acum. Președintele Iohannis nu s-a ferit să ne arate că se bazează pe soția sa, Carmen, că îi place să schieze și să joace tenis. Uite 9 secrete ale președintelui Klaus Iohannis!