Kaufland susține că șoarecele de pe raftul cu lactate ar fi fost pus intenționat

Clienţii unui magazin Kaufland din Arad au avut parte de un coşmar acum câteva zile: un șoarece își făcea loc în raftul cu lactate al supermarketului.

Luni, 12 martie, reprezentanții magazinului au ieșit cu o reacție: ,,Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu 2 săptămâni. În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul.

Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun.”, a transmis compania, prin intermediul unui comunicat de presă.

loading...
Loading...