Judecătoare, acuzată că a lăsat doi tâlhari în libertate pentru bani

judecatoare.jpg

percheziții, judecătorie sf.ghoerghe, mită
Mascații au descins peste președinta Judecătoriei Sf. Gheorghe

Au intrat peste doi bătrâni în casă la furat, i-au legat și i-au stropit cu benzină, amenințându-i că le dau foc. Vorbim despre doi tâlhari care sunt în libertate din cauza unei magistrate mituite. Azi dimineață au loc percheziții la Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Procurorii DNA fac, la această oră, patru percheziţii în judeţele Covasna, Braşov şi Iaşi. Trei dintre ele sunt la domiciiile unor persoane fizice, iar o alta la Judecătoria Sfântu Gheorghe. Acțiunile procurorilor o au în vizor pe magistrata Elena Poiană, președinta judecătoriei. Aceasta este acuzată că în august 2015 i-a favorizat pe doi indivizi care au tâlhărit într-un mod barbar o familie.

Au intrat mascați peste doi bătrâni, pe care i-au legat și peste care au turnat benzină cu scopul de a le da foc. Dacă inițial aceștia fuseseră arestați preventiv, la scurt timp au fost puși sub control judiciar de către Poiană, care pe atunci era magistrat la Secția Penală, din Harghita.

Procurorii au interceptat convorbirile judecătoarei și spun că aceasta ar fi pretins și primit 10.000 de lei de a unul dintre tâlhari ca să fie pus în libertate.

Și cum în doar erau doi infractori, și celălalt a beneficiat de același verdict, chiar dacă de la el nu a văzut un leuț.

Elena Poiană va fi dusă azi la audieri și e posibil să fie reținută pentru 24 de ore.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1