A jucat un bilet de 15,50 lei şi s-a ales cu 5,8 milioane lei

Ultima actualizare:
Viorica Vâlciu ne-a  arătat un model  de bilet ca acela câştigător
Viorica Vâlciu ne-a arătat un model de bilet ca acela câştigător

”Cred că eu am dat biletul câştigător! Ce bucuroasă sunt!”. Aşa se veselea luni Viorica Vâlciu de la agenţia Loto de pe Şos. Pantelimon nr. 40. Vestea că variantele câştigătoare la 6 din 49 la extragerea din 16 august, care au adus unui bucureştean peste 5,8 milioane de lei (în jur de 1,2 milioane de euro) au fost completate în agenţia ei, au înflăcărat imaginaţia casierei de parcă ea ar urma să pună mâna pe potul cel mare.

47, 11, 17, 35, 3 şi 29. Sunt numerele câştigătoare la extragerea de duminică, 16 august, la cel mai popular joc al Loteriei Române, 6 din 49, ghicite de un bucureştean. Este pentru prima oară în ultimii nouă ani când se câştigă premiul cel mare la 6 din 49 în Bucureşti.  Ultima oară s-a întâmplat pe 13 noiembrie 2011, iar premiul a fost uriaş, de peste 31 de milioane de lei.

Jucătorul care a câştigat acum, despre care nu se ştie dacă este bărbat sau femeie, a pus mâna pe marele premiu în valoare de 7.701.195,92 lei (1,6 milioane euro). Din aceşti bani, scăzând impozitul, jucătorul o să rămână cu peste 5,8 milioane de lei (în jur de 1,2 milioane de euro). Biletul norocos a fost jucat la agenţia 72-052 din sectorul 2 şi a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49, preţul biletului fiind de doar 15,50 lei.  

A completat biletul la o agenţie din Pantelimon


    Viorica Vâlciu ne-a  arătat un model  de bilet ca acela câştigător
Viorica Vâlciu ne-a arătat un model de bilet ca acela câştigător

În agenţia situată la o aruncătură de băţ de Piaţa Obor era luni veselie mare. ”Mă gândesc întruna de când am aflat că aici s-a completat biletul câştigător că eu l-am dat. Am lucrat vineri după-amiază, sâmbătă şi duminică şi sunt şanse foarte mari să îl fi completat eu. Cred că şi bănuiesc cine, un domn care m-a întrebat de premiul la Noroc. Am eu aşa un sentiment că el era. O să vedem. Mă bucur că, deşi lucrez de doar de doi ani în Loterie şi de două luni la agenţia asta, am mână bună”, se bucură Viorica Vâlciu.

Ne arată un bilet cu trei variante simple, similar celui câştigător la extragerea din 16 august. ”Cei mai mulţi fie aleg bilete gata completate de noi şi puse pe panou, alţii vin cu variante de acasă, iar cei mai puţini pun calculatorul să le aleagă şase numere. Cine ştie, poate chiar de pe panoul ăsta a luat biletul”, ne explică casiera cea veselă.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-şi revendica premiul”, au anunţat într-un comunicat reprezentanţii Loteriei Române. Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 01.03.2020 şi a fost în valoare de 8.199.947,52 lei.  

Ce poate face norocosul cu banii  

Milionar cu doar 15,50 lei investiți, misteriosul câștigător din București al marelui premiu la 6 din 49 va obține o sumă frumușică pe care o poate folosi pentru multe lucruri. Cum principalele lucruri pe care le ia românul când are bani mulți sunt casele și mașinile, Click! a calculat că cei 5,8 milioane de lei (în jur de 1,2 milioane de euro) îi ajung norocosului să cumpere 27 de locuințe în blocuri noi (la un preț mediu al locuinței de 45.000 de euro), practic un întreg bloc. Cu aceeași bani câștigătorul la 6 din 49 își poate achiziționa liniștit 185 de mașini Dacia Logan cu aer condiționat sau îi poate da pe toți pe un Ferrari! Dacă e doamnă și are gusturi mai rafinate își poate achiziționa 21 de kilograme de aur! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net