Jandarm decorat în Afganistan, găsit spânzurat într-o pădure

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce trist! Un jandarm dat dispărut în urmă cu două zile a fost găsit spânzurat într-o pădure din localitatea vâlceană Galicea. Bărbatul în vârstă de 42 de ani era locotenent colonel în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea și a fost decorat pentru profesionalism în urma unei misiuni în Afganistan.

Locotenent colonelul Viorel Cristea din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vâlcea a fost găsit spânzurat într-o comună din Galicea, scrie adevarul.ro.  Bărbatul de 42 de ai a fost decorat cu „Steaua Afganistanului”, în 2016, pentru activitatea desfăşurată în cadrul unei misiuni NATO - „Resolute Support”, din anul anterior.

Medalia a primit-o din partea preşedintelui Poloniei, fiind decorat la sediul Ambasadei Poloniei la Bucureşti, alături de un alt jandarm român. Este vorba despre o decoraţie poloneză dedicată celor care s-au distins în misiunile din Afganistan, „o mărturie a relaţiilor apropiate şi prieteniei cu Jandarmeria Română, dar mai ales o dovadă incontestabilă a profesionalismului jandarmilor români”, după cum se specifica într-un comunicat de presă de la acea vreme. 

La data de 15 aprilie, soţia i-a anunţat dispariţia, iar de atunci s-au demarat cercetările. În această marți după-amiază (17 aprilie) a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropierea locuinţei socrilor săi. Bărbatul se afla în concediu şi nimeni nu înţelege ce anume l-a determinat să-şi pună capăt zilelor. 

Se fac cercetări pentru a se afla dacă este vorba despre o sinucidere sau o crimă, fiind luate în considerare toate variantele posibile ca în cazul oricărei morţi suspecte, scrie adevarul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net