Jale! Refugiații au ocupat clădirile dezafectate din Timișoara

refugiati.jpg

refugiati, cladiri dezafectate, timisoara
România se confruntă în ultima perioadă cu un val mare de imigranți

Ne invadează refugiații! În Timișoara au ocupat o clădire dezafectată și au plecat de acolo doar atunci când polițiștii au venit peste ei.

Oamenii legii au depistat într-o clădire părăsită 23 de imigranţi, din Irak, printre care şi copii. Nu aveau acte de înregistrare în evidenţele autorităţilor române, astfel că au fost luați de acolo. ”În cadrul acţiunii, poliţiştii locali au verificat inclusiv clădirile dezafectate de pe malurile Canalului Bega, constatând că în una din ele, amplasată vizavi de fosta bază sportivă Solventul, se aflau 23 de persoane. Au fost predați poliţiştilor de la Secţia 4 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei”, anunță reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Ieri, polițiștii Gărzii de Costă au salvat din largul Mării Negre 157de imigranți, aflați în derivă într-un pescador turcesc.

Cu toții au fost aduși în Portul Midia și de acolo a început trierea lor. O femeie și trei copii au fost transportați la spital.

Loading...