Iubitul turc al Larei Şaban neagă implicarea în uciderea femeii

Ultima actualizare:

    Politicianul turc neagă orice legătură de rudenie cu fetița de 3 ani.
Politicianul turc neagă orice legătură de rudenie cu fetița de 3 ani.

Huseyn Sipahi, iubitul turc al Larei Şaban, neagă orice implicare în moartea femeii. “Nu sunt vinovat!”, a declarat bărbatul în exclusivitate pentru Antena1.

Miercuri, în ziua în care femeia a fost înmormântată, la Istanbul a fost termen în procesul de paternitate intentat de Lara Şaban. Politicianul turc neagă orice legătură de rudenie cu fetița de 3 ani.

Procurorii sunt convinşi că vinovaţii sunt deja în spatele gratiilor. Gilberto Şaban, fratele femeii neagă însă cu vehemenţă că el a fost cel care i-a luat viaţa tinerei. Susţine în cotinuare că a fost un simplu martor al unui asasinat comandat chiar de omul de afaceri turc.

Pentru a-şi dovedi nevinovăţia, a cerut să fie supus unui test poligraf. Câteva rude spun că bunăstarea Larei a devenit un motiv de scandal şi de invidie în familie. Cu toate că Lara îi ajuta, fratele nu s-ar fi mulţumit doar cu banii pe care îi trimitea femeia.

Conform Antena1, cei 122 de mii de dolari pentru care Gilberto Şaban şi-a ucis sora vor ajunge la copila de 3 ani a femeii. Banii vor fi depuşi într-un cont pe numele fiicei de 3 ani a Larei Şaban. Banii însă vor fi ridicaţi de tatăl din acte al copilei şi totodată tutorele legal, care urmează să ajungă luni în România pentru a o lua pe fetiţă în Turcia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net