Iubirea face victime: gesturi extreme din cauza decepţiilor în dragoste

4-act-politia-nu-treceti.jpg

Bărbatul s-a spânzurat în casa scării

Suferinţele provocate de dragoste pot duce de multe ori la adevărate tragedii.

BACĂU. Procurorii încearcă să pună cap la cap detaliile unei crime petrecute marţi seara la periferia oraşului. O femeie în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă în maşina iubitului ei, în zona Canalului Bistriţa. Principalul suspect este chiar concubinul ei, însă acesta este de negăsit. Cei doi luaseră masa în oraş, dar între ei a izbucnit o ceartă care s-a încheiat tragic. Apropiaţi ai celor doi spun că femeia ar fi vrut să se despartă de iubit şi asta l-ar fi supărat.

Bărbatul şi-ar fi anunţat un prieten că se sinucide. Se bănuieşte că s-a aruncat în Canalul Bistriţa. Scafandrii nu au găsit însă nimic. Cei doi aveau o fetiţă de un an şi jumătate, potrivit adevarul.ro. Cadavrul ei prezenta multiple traumatisme, anchetatorii considerând că moartea ei a survenit în urma unor lovituri. 

4-act-omorata-de-iubit.jpg

Adriana Andone, tânăra de 32 de ani ucisă la marginea oraşului Bacău
FOTO: Facebook/ Adriana Andone

ZALĂU. Un bărbat de 35 de ani a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa şi s-a spânzurat de clanţă,  în scara blocului, după o ceartă cu iubita.  Din fericire a fost salvat la timp. Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă chemat la faţa locului a găsit victima în stop cardio-respirator, iar în urma manevrele de resuscitare, au reuşit să îl readucă la viaţă.

Surse din anchetă spun că mai întâi a alertat autorităţile, anunţându-şi intenţia, pentru ca apoi să se spânzure de clanţa uşii. Acum se află internat la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, starea lui fiind stabilă.

Loading...