Îţi cauţi de muncă? Uite ce joburi găseşti în străinătate!

Ultima actualizare:

    În Republica Cehă,  la Praga, sunt libere  mai multe posturi  de şofer de autobuz
În Republica Cehă, la Praga, sunt libere mai multe posturi de şofer de autobuz

Dacă te afli în căutarea unui loc de muncă, pe site-ul EURES vei găsi foarte multe oferte în străinătate. În această perioadă se caută şoferi, ospătari, bucătari, mecanici şi vopsitori auto, croitorese, dar şi agronomi în ţări precum Germania, ţările nordice, dar şi din estul Europeni.

Ospătari pentru Germania

În Germania sunt libere 2 posturi de ospătar. Trebuie să ai experienţă în domeniu şi să cunoşti limba germană la nivel B1. Salariul este de 2.000 € brut pe lună, la care se adaugă o indemnizaţie de 150 €. Persoanele interesate se pot adresa Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a primi formularele de aplicare. Persoanele preselectate vor fi contactate în vederea verificării cunoştinţelor de limbă. Dacă nivelul corespunde cerinţelor, vei fi invitat la selecţia care va avea loc la Bucureşti, în luna aprilie. Poţi trimite CV până la 2 aprilie 2017.

Republica Cehă oferă joburi în transport

În Republica Cehă sunt libere 5 posturi de mecanic auto, la Praga. Nu trebuie să cunoşti limba, deoarece se pune la dispoziţie un curs de învăţare a limbii, iar salariul este de 1.000 € pe lună. Vei primi şi bonuri de masă, în cazul în care nu ai dreptul la rambursarea cheltuielilor de deplasare şi vei avea 22 de zile de concediu. Durata contractului: 1 an. Dacă te interesează, trimite un CV la adresa: iana@vanova@arriva.cz. Aceeaşi firmă angajează, tot pentru un an, 5 electricieni auto cu un salariu de 1.000 € şi 30 de şoferi de autobuz cu salarii între 900-1.000 € pe lună. Trebuie să ai şcoala elementară, card profesional, permis de conducere categoria D. Data limită pentru aplicare este 1 decembrie 2017.

Croitorese în Polonia

Dacă vrei să lucrezi în Polonia, aici sunt libere 10 posturi de croitoreasă şi cusătoreasă. Vei lucra în producţia de şepci şi pălării, însă trebuie să cunoşti limba poloneză de bază. Cerinţe: învăţământ profesional, experienţă în croitorie, surfilare, capacitatea de a lucra cu maşini de cusut industriale. Salariul e de 2.500 zloţi polonezi pe lună şi se va asigura cazare şi catering. Durata contractului: nedeterminată, 40 de ore/săptămână. CV-urile se trimit în limba engleză/germană/poloneză la adresa marketing@kaszkiet.pl până la data de 28 aprilie.  

În Danemarca se caută agronomi

Firma GreenPeas angajează un horticultor-agronom. Cerinţe: studii de specialitate, permis de conducere categoria B, limba engleză, disponibilitatea de a învăţa limba italiană. Se va lucra 6-8 luni în Italia. Salariul: 2.000-3.000 € brut/lună, în Italia; 11.230 coroane daneze brut/lună în Danemarca. Durata contractului: 1 an. Candidaţii trebuie să trimită CV model EUROPASS, în engleză, cu poză inclusă, la adresa: work@greenpeas.dk. Termenul limită pentru aplicare este 5 martie 2017. Preselecţia se face telefonic sau prin email. Aceeaşi firmă angajează şi 4 operatori maşini ambalare. Se cer cunoştinţe tehnice de operare şi întreţinere a cântarelor maşinilor de împachetat. Vei primi între 17 şi 20 de € pe oră. Cazarea este în rulotă, iar utilităţile costă 7-8 € pe zi. Durata contractului: martie-septembrie 2017. CV-ul se trimite la aceeaşi adresă de email.

Vopsitori auto în Suedia

În Suedia se caută vopsitori auto, iar firma Kristianstad scoate la concurs 8 posturi. Cerinţe: experienţă minimum 3 ani, cunoaşterea limbii engleze. Salariul este de 1.500 € net/lună, iar cazarea este asigurată de angajator. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată. Dacă eşti interesat, trimite CV-ul în limba engleză sau română la adresa titupalcau@yahoo.com. Detalii suplimentare la numărul de tel: 0724982598. Aplică până la data 1 mai 2017.

Ce înseamnă EURES?

EURES reprezintă o reţea de cooperare între serviciile publice de ocupare europene şi a fost creată pentru facilitarea liberei circulaţii a lucrătorului în cadrul Spaţiului European şi Elveţia. Parteneri ai serviciilor publice de ocupare în cadrul acestei reţele sunt sindicatele, organizaţiile patronale etc. Reţeaua este coordonată de Comisia Europeană. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă servicii de mediere a muncii în Uniunea Europeană şi Spaţiul Economic European în calitatea sa de membru EURES.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net