Irlandeză violată şi aruncată pe geam de la etaj, la Vaslui

Ultima actualizare:

    Samantha a fost dusă la spital pentru îngrijiri și investigații medicaleFoto: vrn.ro
Samantha a fost dusă la spital pentru îngrijiri și investigații medicaleFoto: vrn.ro

O tânără de 24 de ani, cetăţean irlandez, a ajuns marţi seară la Spitalul Judeţean Vaslui, cu mâna ruptă şi mai multe contuzii, potrivit Mediafax. Ea spune că a fost violată şi apoi aruncată pe geam de la etajul unu, chiar de către iubitul ei.

„Pacienta a fost adusă de ambulanţă, policontuzionată prin cădere de la înălţime. A declarat că a fost aruncată de la primul etaj al unui imobil de către prieten, după ce a fost violată şi agresată fizic. Starea pacientei este bună acum. Prezintă fractură de antebraţ, un traumatism de coloană cervicală care necesită investigaţii computer tomograf”, a declarat dr. Carmina Piseru, şefa secţiei UPU din cadrul Spitalului Judeţean Vaslui.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor care au demarat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări a fost rănită tânăra.

Potrivit publicației „Vremea nouă”, nimeni nu știe exact cum a ajuns Samantha la Vaslui. „Am vãzut-o astă vară, dar am înțeles că e de mai mult timp în oraș. De cele mai multe ori am văzut-o sub influența băuturilor alcoolice. Într-o zi, beată fiind, a fost la un pas să lovească un copil care era la plimbare cu mama lui. Femeia și-a ferit copilul. Altfel exista pericolul să cadă peste el, atât de beată era”, povestește un vecin al fetei.

Cei care o cunosc pe Samantha spun că are obiceiul să bea foarte mult și a fost văzută de multe ori în compania unor tineri care încercau să profite de starea ei. Mai mult, a fost văzută și prin barurile din oraș în timp ce cerea bani pentru a-și achita băutura consumată. “Astă vară, am văzut-o la un bar în centrul orașului. A băut două beri, apoi spunea că e frumos la Vaslui, berea este bună și îi place aici. După ce a băut,  umbla pe la mese și cerea bani să-și achite consumația”, a povestit un vasluian care o știe pe Samantha.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net