Ipostaza emoţionantă în care a fost surprins Traian Băsescu! Fostul şef de stat a împlinit 66 de ani

traian_basescu_3.jpg

traian basescu 66 de ani
Traian Băsescu a împlinit 66 de ani
foto: arhiva Click!

E sărbătoare, sâmbătă (4 noiembrie), acasă la Traian Băsescu. Fostul preşedinte îşi aniversează ziua de naştere în familie. Cele două fiice i-au transmis cele mai călduroase urări la împlinirea vârstei de 66 de ani. Marea bucurie pentru cel care a ocupat fotoliul de la Palatul Cotroceni pentru două mandate nu mai este acum nepărat activitatea politică, ci nepoţii de la Elena şi Ioana Băsescu, care îi fac zilele frumoase.

Traian Băsescu vede altfel viaţa de când a devenit bunic, iar această ipostază îl prinde de minune. Dincolo de imaginea dură a omului politic, fostul şef de stat este alt bărbat în preajma nepoţilor, iar acest lucru se vede cel mai bine din fotografiile în care ex-preşedintele apare alături de Sofia Anais şi Traian jr, copiii Elenei Băsescu, şi de Radu, băieţelul Ioanei. 

traian_basescu.jpg

traian basescu maria sotie nepoti
Traian Băsescu are mare grijă de nepoţii săi
Foto: arhivă personală

Într-o poză publicată de mezina familiei, Traian Băsescu şi soţia sa Maria sunt foarte atenţi cu nepoţii. Fostul şef de stat le curăţă un măr şi le taie felii pentru a-i servi pe cei mici. Imaginea a strâns repede sute de asprecieri şi mesaje călduroase de "la mulţi ani".   

nepoti.jpg

traian basescu 66 de ani nepoti
Fostul şef de stat alături de Sofia Anais, Traian jr. şi Radu
Foto: arhivă personală
 

Traian Băsescu este asociat cu celebra sintagma „Să trăiţi, bine!” cu care a câştigat primul mandat prezidenţial. Fostul președinte al României şi-a făcut intrarea în scenă pentru Palatul Cotroceni, în 2004, cu două replici memorabile, ambele vizându-l pe contracandidatul său de la acea vreme, Adrian Năstase: „Adriane, nici nu ştii cât de mic începi să fii!” şi „Cu ce-a greşit poporul ăsta, măi Adriene, să fie obligat să aleagă între doi comunişti?!”

Loading...
 
 

Citește și

 • traian basescu

  Traian Băsescu a ignorat canicula care pârjolește Capitla în acest weekend și a ieșit cu cei doi nepoței ai săi la piscină. Distracția a fost la ea acasă, dar imaginile publicate de fostul președinte pe contul său de Facebook, au atras și o serie de critici.

 • anca boagiu

  Un eveniment recent din București a adus în prim-plan o figură mai puțin prezentă în spațiul public în utima vreme, deși a rămas la fel de activă în lumea politică precum în ultimii 17 ani. Tunsă scurt, cu breton, Anca Boagiu, pe vremuri una din preferatele fostului președinte Traian Băsescu, a fost greu recunoscută de spectatorii prezentării de modă.

 • traian basescu

  Fostul președinte Traian Băsescu a fost ironizat pe Facebook, după ce a făcut o analiză a recitalului susținut de formaţia Arrival, care a interpretat mai multe piese ale trupei ABBA, în spectacolul finalei Eurovision România. Basistul trupei este Michael Watson, care a cântat şi alături de formaţia suedeză.

 • nepoti traian basescu craciun sarbatori brad

  Fostul preşedinte este cel mai fericit bunic. Traian Băsescu a avut o primă zi de Crăciun fantastică pe care şi-a petrecut-o cu cei trei nepoţi ai săi, cei doi copii ai mezinei Elena şi băieţelul Ioanei.