Ion Iliescu a împlinit 91 de ani. „M-am vaccinat și m-am simțit bine”

iliescu.jpg

Ion Iliescu a demisionat de la Institutul Revoluţiei Române
Foto: Inquam Photos

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a împlinit miercuri, 3 martie, vârsta de 91 de ani, și a anunțat că s-a vaccinat anti-Covid și că se simte bine. Acesta a explicat că nu a avut reacții adverse.

„M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”, a anunțat fostul președinte.

Ion Iliescu a împlinit 91 de ani și s-a vaccinat

Ion Iliescu a mai spus că urmăreşte cu interes ce se întâmplă în PSD şi că ar vrea mai mult de la Partidul Social Democrat. „Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid.

Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”, a spus Iliescu.

„Nu a fost un an ușor pentru nimeni, nici pentru cetățeni, nici pentru cei care se află la putere. Situația în care se află țară necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali. Îmi e greu mie să dau opinii și să fac sugestii celor care se află la guvernare”, a adăugat fostul președinte pentru realitatea.net.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1