Iohannis, câştigător detaşat în Noua Zeelandă, Australia și Coreea de Sud

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannisfoto: Click!
Klaus Iohannisfoto: Click!

Cei din Noua Zeelandă și Australia au fost primii români de pe planetă care au putut vota, datorită diferenței de fus orar de peste opt ore. Încă de sâmbătă (ora 20.00 a României) s-au deschis primele urne de vot în străinătate.

UPADTE, ora 17.30: 

După Noua Zeelandă și Australia, Klaus Iohannis anunță că a câștigat și în Coreea de Sud. "Am câștigat și în Coreea de Sud cu un procent uriaș! Vă mulțumesc din inimă!", a scris Iohannis pe Facebook. În Coreea de Sud, Iohannis a câştigat cu 81 la 7. La fel, în Hong Kong, candidatul ACL a fost votat de 95 de români, în vreme ce Victor Ponta a fost preferat de 12 români.

Duminică, la ora 14.00 a României, Klaus Iohannis înregistrează o victorie categorică şi în Australia. În urma numărării voturilor în trei dintre cele cinci secţii din Australia (Canberra, Melbourne şi Aukland), Iohannis are 94% din voturi. În secţia de votare din Melbourne, Iohannis a obţinut 540 de voturi, faţă de cele 35 obţinute de Ponta. Prezenţa la vot în Australia este dublă faţă de primul tur, conform stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, a câştigat în Noua Zeelandă cu 94% din voturi. Iohannis s-a clasat pe primul loc şi în turul I în Noua Zeelandă. Românii din Noua Zeelandă şi-au exercitat primii votul, iar primele rezultate îl indică drept câştigător detaşat pe candidatul Klaus Iohannis. Primarul Sibiului a obţinut 94% din voturi, în timp ce Victor Ponta a obținut doar21 de voturi, adică 6,34%.

309 alegători din totalul de 330 au pus ştampila pe candidatul ACL, au declarat surse din ACL, pentru www.adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net