Ioan Oltean: «Poze sunt la dosar. Au vrut să mă scoată din politică»

Ultima actualizare:

    Deputatul Ioan Oltean e acuzat de  complicitate la abuz în serviciu și trafic de influențăfoto: Mediafax/ Eugen Gheorghe
Deputatul Ioan Oltean e acuzat de complicitate la abuz în serviciu și trafic de influențăfoto: Mediafax/ Eugen Gheorghe

Zi cu emoţii pentru deputatul PNL Ioan Oltean. Acesta află miercuri dacă va fi sau nu reținut de DNA în dosarul ANRP 4 în care e acuzat de complicitate la abuz în serviciu și trafic de influență. Marţi seară, Oltean a făcut declaraţii surprinzătoare, la un post de televiziune.

Deputatul Ioan Oltean a intervenit telefonic, marţi seară, la România Tv, unde a vorbit despre faptele penale de care este acuzat, dar si despre pozele în care apare alături de fosta şefa de la ANRP, Crinuţa Dumitrean.

Ioan Oltean şi Crinuţa Dumitrean au fost fotografiaţi în biroul şefei ANRP, în ipostaze indecente. Pozele au fost ataşate la dosarul trimis de procurori la Parlament, odata cu cererea de avizare a reţinerii şi arestării preventive a lui Ioan Oltean, dar ţi judecătorilor care au decis arestarea preventivă a Crinuţei Dumitrean. Ioan Oltean a mărturisit, marţi seară, că “poze există, dar nu sunt defăimătoare”.

Declaraţiile lui Ioan Oltean

”Cineva a vrut să mă scoată din politică și acum sunt out. Am vrut să-mi dau demisia din funcția de deputat, dar m-am răzgândit. Camera Deputațiilor va încuviința arestarea preventivă și DNA-ul are calea liberă. Sunt totalmente nevinovat, nu am călcat niciodată în Chitila, în curtea bisericii și nu am luat niciodată bani de la Mihai Rotaru. Nu am luat bani de la nimeni, niciodată.

Voi prezenta care e proba principală care mă face să credem că suntem în cazul unui denunț mincinos. Pozele există, nu sunt poze defăimătoare sau care să demonstreze existența faptei de corupție. Ei cred că prin prezența acestor poze se demonstrează o faptă de corupție. E vorba de un denunț mincinos din aprilie 2014, dar cu o altă declarație din 2015 și care nu se susține.

Eu sunt pregătit să parcurg acest drum, dar nu e în concordanță cu faptele care mi se impută. Niciodată nu am intervenit nici pe lângă Crina Dumitrean sau pe lângă alt membru. Eu nu am vorbit cu niciunul dintre membrii Comisiei, în afară de Crina, pe care o cunoșteam”, a declarat Ioan Oltean la România TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net