Întârzieri de două ore pe Aeroportul Otopeni

Ultima actualizare:

    Ministerul Transporturilor anunță că nu există curse aeriene anulate pe aeroporturile românești
Ministerul Transporturilor anunță că nu există curse aeriene anulate pe aeroporturile românești

Atenție dacă aveți bilete pentru aeronavele care decolează luni dimineață de pe Aeroportul"Henri Coandă" Bucureşti Otopeni! Aeronavele au întârzieri în medie de 30 de minute la decolare, din cauza operaţiunilor de degivrare dar nu există curse anulate, a anunţat, luni dimineaţă, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) într-un comunicat preluat de Mediafax

UPDATE Luni, 4 ianuarie, la amiază, întârzierile pe Aeroportul Otopeni ajungeau şi la două ore. Avioane care trebuiau să aterizeze la ora 12.00 urmau să ajungă pe pistă la 14.00. Din cauza întârzierilor, terminalele erau pline de călători nemulţumiţi.

Pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi rafale de vânt care transportă zăpada la sol, a precizat CNAB într-un comunicat de presă.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul "Henri Coandă" din cauza condiţiilor meteo, dar unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge la aproximativ o oră.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene", potrivit CNAB.

Informaţii despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

În Capitală se înregistrează, luni dimineaţă, o temperatură de minus opt - minus nouă grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de ninsori și viscol pentru 10 județe din sud-vestul țării, valabilă până luni la ora 12.00. Atenționarea vizează județele Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și jumătatea sudică a județelor Vâlcea, Argeș și Dâmbovița

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net