Întârzieri de două ore pe Aeroportul Otopeni

aeroport-henri-coanda-iarna.jpg

Ministerul Transporturilor anunță că nu există curse aeriene anulate pe aeroporturile românești
Citeste tot despre: 

Atenție dacă aveți bilete pentru aeronavele care decolează luni dimineață de pe Aeroportul"Henri Coandă" Bucureşti Otopeni! Aeronavele au întârzieri în medie de 30 de minute la decolare, din cauza operaţiunilor de degivrare dar nu există curse anulate, a anunţat, luni dimineaţă, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) într-un comunicat preluat de Mediafax

UPDATE Luni, 4 ianuarie, la amiază, întârzierile pe Aeroportul Otopeni ajungeau şi la două ore. Avioane care trebuiau să aterizeze la ora 12.00 urmau să ajungă pe pistă la 14.00. Din cauza întârzierilor, terminalele erau pline de călători nemulţumiţi.

 

Pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi rafale de vânt care transportă zăpada la sol, a precizat CNAB într-un comunicat de presă.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul "Henri Coandă" din cauza condiţiilor meteo, dar unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge la aproximativ o oră.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene", potrivit CNAB.

Informaţii despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

În Capitală se înregistrează, luni dimineaţă, o temperatură de minus opt - minus nouă grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod galben de ninsori și viscol pentru 10 județe din sud-vestul țării, valabilă până luni la ora 12.00. Atenționarea vizează județele Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu și jumătatea sudică a județelor Vâlcea, Argeș și Dâmbovița

Loading...

Citește și

  • Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (Otopeni) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară normal.

  • cercul de foc al pacificului

    Cel mai mare vulcan activ din Japonia a erupt luni, 14 septembrie. Muntele Aso a degajat un nor vulcanic ce s-a ridicat la o înălţime de aproximativ 2 kilometri faţă de sol. Ultima erupţie a vulcanului a avut loc în noiembrie 2014, însă cea de acum este ceva mai puternică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1