Înmormântarea lui Vadim Tudor: Ce se întâmplă cu ziarul «Tribunului»

inmormantarea_lui_vadim_tudor.jpg

inmormantarea lui vadim tudor
Înmormântarea lui Vadim Tudor: Fostul lider PRM a lăsat în paragină Ziarul «Tricolorul»
foto: Blitz

Înmormântarea lui Vadim Tudor s-a desfășurat joi, 17 septembrie, la cimitirul Ghencea Civil din București. Regretatul politician a fost condus pe ultimul drum de mii de oameni, printre care s-au numărat și prietenii apropiați și membrii familiei. „Tribunul” a lăsat în urmă o soție și două fete, dar și o publicație la care funcționa ca redactor-șef.

Regretatul politician și scriitor s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Înmormântarea lui Vadim Tudor a fost un eveniment dureros pentru familia lui, dar și pentru redactorii Ziarului „Tricolorul”, pe care „Tribunul” însuși îi pregătise în domeniul jurnalistic, și pe care îi considera drept o a doua familie.

Înmormântarea lui Vadim Tudor: «Tricolorul» se închide temporar

Joi, 17 septembrie, când în cimitirul Ghencea Civil se desfășura înmormântarea lui Vadim Tudor, jurnaliștii din redacția „Tricolorul” anunțau, cu regret, încetarea temporară a apariției publicației: „Din cauza ultimelor evenimente, respectiv tragicul deces al redactorului-șef al ziarului «Tricolorul», ne vedem nevoiți să vă anunțăm cu tristețe că publicația își va înceta temporar apariția din data de 18 septembrie 2015.

În cazul în care se vor produce modificări, vor fi anunțate prin intermediul mass-media. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a scris ziarul pe pagina electronică, sugerând faptul că există posibilitatea ca acesta să nu își mai reia deloc apariția.

Înmormântarea lui Vadim Tudor: O jurnalistă din redacție i-a presimțit moartea

Decesul „Tribunului” i-a afectat profund pe colegii lui, iar una dintre jurnalistele pe care a îndrumat-o chiar i-a scris un articol „In memoriam”. Înmormântarea lui Vadim Tudor, decesul, toate au fost parcă presimțite de Carmen Denisa Ion, care a mărturisit că a avut o stare stranie în ziua dinaintea tragicului eveniment.

„Duminică, pe 13 septembrie, am avut toată ziua o mare neliniște. Una dintre prietenele mele, care mă cunoaște bine, m-a întrebat ce am. Am spus că nu știu, nu am nimic, doar o stare de parcă s-ar întâmpla ceva. Acum știu”, a scris jurnalista pe pagina electronică a ziarului „Tricolorul”, iar apoi a citat una dintre poeziile fostului lider PRM.

Înmormântarea lui Vadim Tudor, în imagini

 • inmormantarea lui vadim tudor
  Peste 4.000 de oameni l-au condus pe Vadim Tudor pe ultimul drum
  Foto: BLITZ
 • inmormantarea lui vadim tudor
  Cortegiul funerar s-a oprit în fața Parlamentului
  Foto: BLITZ
 • inmormantarea lui vadim tudor
  Sute de oameni s-au strâns în fața Cimitirului Ghencea încă de la orele dimineții
  Foto: Tatiana Solomon
 • inmormantarea lui vadim tudor
  Sicriul a fost scos din biserică sub ropote de aplauze
  Foto: BLITZ
 • inmormantarea lui vadim tudor
  Slujba de înmormântare a început la ora 11.30 și s-a încheiat în jurul orei 2.00
  Foto: Tatiana Solomon
 • Maximize

1/5

Luni, 14 septembrie, a murit în urma unui infarct, provocat de un edem pulmonar acut. Joi, 17 septembrie, înmormântarea lui Vadim Tudor a strâns peste 4.000 de oameni, care au venit să îl conducă pe ultimul drum. Fondatorul PRM a fost înmormântat cu onoruri millitare, iar sicriul lui a fost purtat pe brațe. Imediat după ce groparii au reușit să îl coboare în cavou, familia a părăsit cimitirul, ajutată de jandarmi să urce în mașină.

Loading...

Citește și

 • vadim fiica

  Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, Doina, a mărturisit că are mari probleme cu banii și a cerut ajutor, oricui poate să le ofere un loc de muncă celor două fete ale sale, Eugenia și Lidia. Ofertele nu au întârziat. Impresionat de momentele dramatice prin care trece familia „tribunului” , senatorul Haralambie Vochițoiu e hotărât să o angajeze pe una din fiicele lui Vadim.

 • ce scrie presa straina despre Corneliu Vadim Tudor

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), la 65 de ani, în urma unui infarct. Trecerea în nefiinţă a fost lider PRM a fost subită şi nu a rămas fără ecou: la înmormântarea care a avut loc joi, peste 4.000 de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum. Moartea lui nu a fost ignorată nici de publicaţiile din afară: iată ce spune presa străină despre Corneliu Vadim Tudor.

 • cine nu a venit la inmormantarea lui vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la 65 de ani, în urma unui infarct. Fondatorul Partidului România Mare a fost condus pe ultimul drum joi, de familie, prieteni, colaboratori apropiați, dar și de oameni obișnuiți care l-au apreciat. Au fost însă și câteva absențe neașteptate din cortegiul funerar. Iată cine nu a venit la înmormântarea lui Vadim Tudor, deși toată lumea se aștepta să-i vadă la căpătâiul tribunului.

 • inmormantarea lui vadim tudor

  Înmormântarea lui Vadim Tudor are loc joi (17 septembrie), la Cimitirul Ghencea Civil. Slujba va fi oficiată de 16 preoți, unul dintre ei fiind chiar nașul său de cununie. La ceremonie se vor recita de poezii și discursuri. Sunt așteptați foarte mulți oameni la înmormântarea lui Vadim Tudor, având în vedere că la priveghi a fost o coadă formată din sute de oameni. „Tribunul" s-a stins din viață luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani.

 • fetele lui Vadim

  Internarea în spital a lui Corneliu Vadim Tudor de luni 14 septembrie, urmată apoi de moartea lui acestuia, se pare că nu a sensibilizat unul dintre cei mai aprigi duşmani ai "Tribunului". Sexy PRM-ista nu şi-a putut stăpâni frustrările acumulate de-a lungul anilor în care s-a certat cu fostul ei şef şi a recunoscut pe Facebook faptul că doreşte ca fiicele lui Vadim să treacă prin «mocirlă şi ruşine».

 • corneliu vadim tudor vaduva

  Văduva lui Corneliu Vadim Tudor este distrusă de durere. Doina are și mari probleme cu banii și spune că nu știe cum va reuși să se descurce după moartea "tribunului". Disperată, femeia a făcut apel și către Gigi Becali, în speranța că el le va oferi un loc de muncă celor două fete ale lui Vadim, Eugenia și Lidia. Fondatatorul Partidului România Mare a murit luni (14 septembrie), la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armetei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1