Înmormântarea interlopului Nicolae Duduianu, monitorizată de poliție. Moartea fiului său, Emi Pian, a dus la demisia șefului Poliției Române

emi-pian-nicolae-duduianu_0.jpg

Florin Mototolea zis Emi și tatăl său Nicolae Duduianu
Florin Mototolea zis Emi Pian(în picioare)și tatăl său Nicolae Duduianu
Citeste tot despre: 

Moartea unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi din București din vechea gardă, Nicolae Duduianu zis Pian a pus pe jar poliția cu patru zile înainte de alegeri. Motivul? Nicolae Duduianu (77 de ani) era tatăl lui Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, fiul său cel mare, înjunghiat mortal în această vară și a cărui înmormântare a dus la schimbarea șefului Poliției Române, Liviu Vasilescu.

Tatăl lui Emi Pian va fi adus joi acasă după ce i s-a făcut autopsia la morga Spitalului Municipal din Mioveni. Potrivit unor surse din cadrul familiei, la cererea poliției înmormântarea lui Nicolae Duduianu va fi grăbită, pentru a nu se crea o situație tensionată în preajma alegerilor. Nicolae Duduianu va fi înmormânat probabil vineri, lângă băiatul său cel mare, Florin zis Emi Pian, în cimitirul Tudor Vladimirescu, iar familia vrea ca slujba să aibă loc la Biserica Sf. Parascheva - Parohia Bariera Rahovei.

inmormantare-emi-pian.png

Înmormântarea lui Emi Pian
Înmormântarea lui Emi Pian a stârnit un adevărat șoc în Poliția Română după ce au fost încălcate toate regulile
Foto: captură stirileprotv.ro

Cine va organiza înmormântarea lui Nicolae Duduianu

 

Elvis, singurul băiat al lui Nicolae Duduianu în libertate dintre cei trei rămași în viață este cel care se ocupă de înmormântarea tatălui său. Ceilalți doi frați, Vasile și Laurențiu sunt în spatele gratiilor pentru tentativă de omor după ce l-au atacat pe ucigașul lui Emi. Înmormântarea lui Florin Mototolea zis Emi Pian a fost organizată tot de Elvis.

 

Cum a murit Nicolae Duduianu

 

Nicolae Duduianu zis Pian a murit în dimineața zilei de 2 decembrie în urma unui infarct. Nicolae Duduianu era încarcerat din februarie și depusese la instanță nouă cereri pentru întreruperea pedepsei și eliberare condiționată din cauza stării proaste de sănătate în care se afla. De fiecare dată, însă, judecătorii l-au refuzat pe cel mai bătrân membru al cunoscutului clan Duduianu. Bătrânul interlop își efectua pedeapsa de șase ani și jumătate de închisoare în regim închis, datorită gravității faptei pentru care fusese condamnat (tentativă de omor) și datorită faptului că avea antecedente penale. Duduianu a intrat în închisoare în primăvara acestui an, pentru că a intrat intenționat cu mașina într-un om, pe trecerea de pieton.

 

Cât de bolnav era Nicolae Duduianu

 

Nicolae Duduianu avea la activ două atacuri cerebrale, era bolnav de diabet, diabet, era cardiac și nu se putea deplasa decât cu ajutorul unui scaun cu rotile. Potrivit unor surse din cadrul ANP, Nicolae Duduianu suferise un infarct când a auzit că fiul său cel mare, Florin zis Emi Pian a fost ucis. Duduianu era internat la Spitalul Penitenciar Jilava dar cum acesta a devenit unitate Covid a fost mutat din închisoare în închisoare până a ajuns acum câteva săptămâni la Spitalul Penitenciar Mioveni unde a și murit în urma unui infarct petrecut marți seară

liviu-vasilescu.jpg

Chestorul Liviu Vasilescu privind imaginile cu el întâlnindu-se cu fratele lui interlopului Emi Pian
Chestorul Liviu Vasilescu și-a dat demisia după ce a fost acuzat că s-a întâlnit noaptea cu Elvis, fratele lui Emi Pian pentru a negocia înmormântarea

Înmormântarea lui Emi Pian l-a costat postul pe șeful Poliției Române

 

Chestorul Liviu Vasilescu a demisionat marți, 1 septembrie 2020, după ce în mass-media au apărut imagini cu el când s-a întâlnit cu unul dintre frații lui Emi Pian pentru a le cere devansarea înmormântării interlopului ucis. De ce tot acest scandal? Unul dintre cei patru frați ai lui lui Florin Mototolea zis Emi Pian, Elvis, a povestit că au grăbit înmormântarea pentru că mai mulți șefi ai poliției au forțat mâna familiei. Potrivit ziare.com, șeful Politiei Române, Liviu Vasilescu, apare în mai multe filmări ale unor camere de luat vederi din zonă împreună cu șeful Politiei Sector 5, Cătălin Paștin și șeful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet împreună cu Elvis Pian în zona bisericii unde a fost făcut priveghiul.

 

Citiți și

 

Interlopul Emi Pian, înmormântat. Câte persoane l-au condus pe ultimul drum

 

Emi Pian, cămătarul de top cu 6 clase. Ce gaj cerea de la datornici

 

Loading...
 
 

Citește și