Infractorul care a distrus şase mașini abia ieșise din pușcărie

Ultima actualizare:

    Gheorghe Iancu  îşi lucra muşchii  în celulă
Gheorghe Iancu îşi lucra muşchii în celulă

Viaţa lui e la puşcărie! Gheorghe Iancu, 39 de ani, este bărbatul care a distrus vineri şase maşini, pe Bd. Barbu Văcărescu din Capitală. A fugit de poliţişti pentru că nu avea permis de conducere şi, ulterior, s-a aflat că abia ieşise de după gratii unde a stat pentru furt şi tâlhărie. După nouă luni este din nou încătuşat.

Vineri, în jurul orei 11.50, Gheorghe Iancu, poreclit Minică, a semănat teroare în Bucureşti. Cinci şoferi aflaţi la semafor pe Bd. Barbu Văcărescu, din sectorul 2, s-au trezit aruncaţi ca nişte popice în intersecţie.


    Cinci maşini au  fost făcute praf
Cinci maşini au fost făcute praf

Gheorghe trecuse cu cinci minute înainte, la volanul unui Audi negru, pe lângă un echipaj de la Secţia 2 care patrula pe strada Salubrităţii şi refuzase să oprească la semnale. Ce a urmat a fost o scenă de film de acţiune. Oamenii legii l-au urmărit, s-a făcut baricadă ca să-l blocheze, dar a ocolit-o, a pierdut apoi controlul volanului şi s-a izbit de autoturismele aflate în coloană.


    Cu autoturismul marca Audi a intrat în ceilalţi şoferi
Cu autoturismul marca Audi a intrat în ceilalţi şoferi

A fugit de poliţişti şi a fost găsit abia a doua zi, la ora 21.45, când a fost adus la Poliţia Capitalei de patru ofiţeri. S-a aflat despre el că nu deţine carnet şi conducea o maşină neînmatriculată, cu numere de Bulgaria expirate. În plus, este recidivist şi şi-a petrecut ultimii şase ani în puşcărie.


    Sâmbătă seară,  Minică a fost  încătuşat
Sâmbătă seară, Minică a fost încătuşat

În 2011, a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru tâlhărie şi furt calificat, dar mai avusese şi înainte astfel de antecedente. În octombrie 2017, a fost lăsat în libertate după ce a beneficiat de legea recursului compensatoriu, adică de o reducere a pedepsei ca urmare a faptului că a fost încarcerat în condiţii necorespunzătoare. La fiecare 30 de zile executate, şase i-au fost scăzute. Ordinul dat de ministrul Justiţiei Tudorel Toader a ”aruncat” în stradă mii de puşcăriaşi. Doar în prima zi, la fel ca Minică, au fost graţiaţi 500 de tâlhari, criminali, violatori. Mulţi dintre ei au recidivat imediat ce au ieşit pe poarta peniteciarelor şi au revenit după gratii. La fel s-a întâmplat şi cu Gheorghe Iancu, care de ieri se află în arest preventiv.

image
image
image
image
image
image
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net