Incredibil! Procesul Colectiv s-ar putea relua

6-act-foto-baza-colectiv.jpg

Înainte să izbucnească incendiul, sute de tineri se distrau în club
Citeste tot despre: 

Au trecut aproape trei ani de la dezastrul din ”Colectiv”, când 64 de oameni au murit, iar alți 100 au fost grav răniți, însă nu avem nici un vinovat. Procesul în care sunt judecați doi pompieri, fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone şi patronii clubului nu doar că nu a fost finalizat, dar ar putea fi reluat de la zero.

Și asta pentru că judecătorul Valeriu Mihai Terceanu, de la Tribunalul București, a cerut pensionarea. Solicitarea magistratului va fi discutată astăzi în şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii. ”Justiţia în România nu este nici oarbă, nici dreaptă. Oare ce naiv a putut gândi asta? Ai un dezastru cu 64 de morţi şi 100 de grav răniţi, iar tu, justiţie, de la procurori la judecători, ne demonstrezi zilnic că eşti asemeni statului român: corupt, laş, criminal”, a punctat Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv, care și-a pierdut fiul, de 22 de ani, în teribilul incendiu. 

 

Loading...

Citește și

  • “Banat”, cea mai mare navă de pasageri din flota fluvială, cu o capacitate de 300 de locuri, a fost reconstruită şi relansată marţi la apă. La proiectul de modernizare a ambarcaţiunii muncise şi Andrei Bucă, unul dintre tinerii care au murit în incendiul de la Colectiv. Tatăl său, directorul şantierului naval, a finalizat ambiţiosul proiect.

  • colectiv incendiu gabriela istrate plangere

    De doi ani și șase luni, părinții copiilor care au pierit în „Colectiv” se luptă cu o durere de neimaginat. Fiecare zi este un calvar. Mama lui Claudiu Bogdan Istrate (22 de ani), unul dintre tinerii care au murit în acel infern, povestește cum i s-a schimbat viața de atunci. Durerea acestor oameni e amplificată de faptul că nimeni nu plătește pentru neneorocirea din club. De curând, părinții victimelor din „Colectiv” au depus o nouă plângere penală.