Incredibil! I-au clonat maşina: acelaşi model, acelaşi număr de înmatriculare

Ultima actualizare:
Două maşini, un singur număr de înmatriculare
Două maşini, un singur număr de înmatriculare

Să vezi şi să nu crezi! Un şofer bucureştean a crezut că are probleme cu vederea când a descoperit într-un service din Capitală un autoturism tras parcă la indigo după al său. Maşina „clonă”, un Volvo C30, avea acelaşi număr de înmatriculare şi aproape aceeaşi culoare.

Bucureșteanul A.D. a relatat păţania ciudată pe o rețea de socializare:

“Vă anunţ de la început că nu este vorba de o glumă sau de un trucaj foto. Fapta este adevarată. Întâmplător am găsit ieri încă o maşină identică cu a mea. Aceeaşi culoare, marcă şi numere de înmatriculare. Maşina clonă avea parbrizul vopsit în zona unde ar fi trebuit să se vadă seria caroseriei. Numerele de înmatriculare erau eliberate de poliţie. Ce am făcut? Am sunat la 112 şi în 10 minute au început să vină echipajele de poliţie. Am stat 6 ore lânga maşină până în final a fost sigilată, ridicată şi dusă la o secţie de poliţie. Tot ei cercetează acum cum a fost posibil ca oamenii de la înmatriculări să “greşească” şi să elibereze două numere identice”, a scris bărbatul.

Totul s-a întâmplat în luna noiembrie a anului trecut, însă cazul a luat amploare abia azi.

Contactat de reporterii Click!, A.D., proprietarul maşinii „clonate”,  a confirmat întreaga poveste.

„Este adevărat, asta s-a întâmplat în luna noiembrie a anului trecut, iar maşina era înscrisă pe numele firmei pe care o deţin. Între timp am schimbat numerele tuturor maşinilor pe care le am pe firmă. Nu am depus plângere la poliţie, ci doar o declaraţie privind cele întâmplate.”

Bărbatul ne-a mai precizat că de patru luni nu a primit niciun răspuns în acest caz. Maşina „clonă” a fost ridicată de cei de la Investigaţii Criminale.


    Două maşini, un singur număr de înmatriculare
Două maşini, un singur număr de înmatriculare

Reprezentanţii Direcţiei Regim Permise şi Înmatriculări Bucureşti ne-au spus că e puţin probabil ca ei să fi eliberat acelaşi număr de înmatriculare pentru două autoturisme.

„Este imposibil de eliberat două rânduri de plăcuţe de înmatriculare identice. La noi, înmatricularea se face pe baza unei serii de caroserie. Sunt elemente de siguranţă ale plăcilor care fac imposibilă multiplicarea lor”, ne-a declarat Mihai Enache, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Permise şi Înmatriculări Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net