Incredibil! Ce alcoolemie uriașă avea şeful Poliţiei Locale Alba Iulia după ce a fost implicat într-un accident

Ultima actualizare:

    Şeful Poliţiei Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu  Foto: adevarul.ro
Şeful Poliţiei Locale Alba Iulia, Daniel Ilcu Foto: adevarul.ro

Şeful Poliţiei Locale Alba Iulia este cercetat penal şi disciplinar după ce a fost implicat într-un accident rutier şi s-a dovedit, ulterior, că avea o alcoolemie uriaşă. Parchetul a deschis ”în rem” un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

Daniel Ilcu nu a mai revenit la serviciu din data de 18 decembrie, la o zi după ce a fost găsit inconştient, în maşina instituţiei, pe o stradă din oraş, scrie adevarul.ro. Surse judiciare susţin că alcoolemia din sânge a şefului Poliţiei Locale a fost de 5,6 la mie. Aceasta a fost determinată după prelevarea probelor biologice, deoarece bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest în momentul în care a fost găsit.  

Daniel Ilcu a fost în comă alcoolică 

Se pare că Daniel Ilcu a intrat în coma alcoolică în noaptea în care a ajuns la spital, iar medicii s-au luptat să îi salveze viaţa, rămânând internat.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a deschis ”în rem” un dosar pentru vătămare corporală din culpă. Ancheta este una dificilă, din cauza faptului că Daniel Ilcu nu ar fost văzut în timp ce conducea autoturismul, iar singurii martori sunt persoanele care l-au găsit pe acesta în maşină.

Daniel Ilcu este şeful Poliţiei Locale Alba Iulia din iunie 2018. Ilcu este pensionar din Poliţie, unde a lucrat la o structura de securitate. A ajuns să conducă această structura pe filiera grupării PDL din PNL Alba, fiind un apropiat al fostei conduceri a administraţiei locale. 

Citește și: 

Polițist băut, răsturnat cu mașina într-o intersecție din Ploiești! Se afla în timpul serviciului

VIDEO Polițist local din Galați, beat în timpul programului. Imagini incredibile filmate de un șofer

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net