VIDEO Polițist local din Galați, beat în timpul programului. Imagini incredibile filmate de un șofer

politia-locala.jpg

politist local
Un poliţist local din Galaţi a fost surprins într-o stare avansată de ebrietate chiar în timpul serviciului
Foto Arhivă Click!

Epidemia de coronavirus pare să nu fie un motiv suficient de bun pentru un poliţist local din Galaţi de a se menține într-o stare de alertă și a asigura respectarea regulilor. Din contră, situația în care ne aflăm l-a determinat pe bărbat să apeleze la băuturile bahice în timpul programului de muncă. Polițistul a fost filmat, iar imaginile cu el purtând uniformă și clătinându-se în încercarea de a se menține în picioare au făcut înconjurul mediului online.

Un polițist local din Galați a dovedit că nimic nu poate sta în fața interesului său pentru băuturile lui Bachus, nici măcar regulile special impuse în perioada stării de urgență.  Omul legii a fost filmat de un trecător în timp ce se afla într-o stare de ebrietate vizibil avansată, clătinându-se și încercând să găsească cuvintele necesare pentru a se justifica atunci când a fost întrebat motivul pentru care se afla într-o asemenea ipostază. În imaginile surprinse, se observă cum polițistul se balansează incontrolabil, cade lângă un coș de gunoi, este ridicat de jos de un bărbat care încearcă să găsească scuze pentru escapade alcoolică avută de omul în uniformă.

Consumul de alcool în timpul serviciului îl va costa locul de muncă pe bărbat, iar șeful acestuia a anunțat că a fost pornită o cercetare disciplinară în cazul său, urmând să fie concediat.

Preot, beat la volan cu maşina condusă de "Iisus Hristos" 

Scene desprinse dintr-un film polițist au avut loc, în urmă cu doi ani în Iași. Protagonistul nu a fost, însă, un tâlhar sau un criminal, ci un trimis al domnului care a gustat un pic mai mult decât ar fi trebuit din vinul pentru împărtășanie.

un-preot-beat-a-fost-incatusat-de-politie-in-iasi-dupa-o-urmarire-ca-in-filme-declaratia-502668.jpg

preot beat
Explicația frunizată de preot a fost una halucinantă!
Foto Captură video

Constantin Teleman, un preot catersit din localitatea Costuleni, a urcat beat la volan, După o urmărire ca în filme, agenții rutieri au reușit să îl oprească și i-au solictat să sufle în echilotest pentru a se stabili ce cantitate de vin consumase înainte de a încălca codul rutier. Protul, îmbrăcat în sutană, a refuzat să fie supus testării și a frunizat polițiștilor o explicație care i-a lăsat fără cuvinte. Bărbatul a susținut că nu el a condus mașina și că se afla îna ceasta în calitate de simplu pasager. Mai mult, a susținut că vehiculul era condus de însuși Iisus Hristos.

Loading...
 
 

Citește și

  • Foto

    Scene desprinse dintr-un film polițist au avut loc în județul Iași. Protagonistul nu a fost, însă, un tâlhar sau un criminal, ci un trimis al domnului care a gustat un pic mai mult decât ar fi trebuit din vinul pentru împrtășanie. Polițiștii l-au urmărit prni trafic pe preotul amețit de aburii alcoolului și, într-un final au reușit să îl oprească. Povestea nu s-a oprit aici, spre mirarea oamenilor legii.

  • politist aflat in stare de ebrietate

    Un poliţist local dintr-o comună din Constanţa, aflat în uniformă, a fost filmat în stare de ebrietate în raza municipiului Constanţa. Potrivit primelor informaţii el nu se afla în timpul programului, cu toate că era echipat în uniforma specifrică. Gestul său va fi analizat de către comisia de disciplină care va stabili şi ce sancţiune va primi omul legii tulburat de băuturile bahice.