Polițist băut, răsturnat cu mașina într-o intersecție din Ploiești! Se afla în timpul serviciului

masina-de-politie-rasturnata.jpg

Mașină de poliție răsturnată într-o intersecție din Ploiești
Un poliţist băut s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din Ploieşti
Foto: observator.tv
Citeste tot despre: 

Scene șocante în Ploiești! Un polițist băut s-a răsturnat cu mașina de serviciu pe linia de tramvai, într-o intersecție, în urma impactului cu o altă mașină, miercuri (22 mai). Din primele verificări, un alt șofer a pătruns în intersecție fără a respecta culoarea roșie a semaforului și a lovit mașina de poliție, care s-a răsturnat.

În urma testării cu aparatul etilotest a polițistului, a rezultat că omul legii avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expriat. Din fericire, în urma accidentului nu au fost răniți niciunul dintre șoferi. La această oră, se circulă dirijat, pe o singură bandă, potrivit observator.tv. Agentul de poliție era singur în mașină și se afla în timpul serviciului.

Polițistul tocmai ce ieșea din tura de noapte

Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții, puțin după ora 6, aproape de sediul Judecătoriei din Ploiești, chiar pe linia de tramvai. 

Mașina de poliție circula fără semnale acustice și luminoase în funcțiune. Polițiștii au declanșat procedura cercetării prealabile, urmând să se dispună măsuri legale. Potrivit unor surse judiciare, citate de adevarul.ro, polițistul care conducea autoutilitara tocmai ieșise din tura de noapte. Agentul respectiv lucrează la secția 4 Poliție din Ploiești, la Ordine Publică și urmează să intre în comisia de disciplină.

masina-de-politie-rasturnata-in-ploiesti.jpg

Mașină de poliție răsturnată într-o intersecție din Ploiești
Polițistul a fost lovit de un alt șofer
Foto: observator.tv
Loading...

Citește și

  • Poliția a securizat zona crimei

    Un pensionar în vârstă de 67, fost polițist, este acuzat că și-a ucis soția apoi a incendiat apartamentul în care locuia împreună cu aceasta. Nenorocirea a fost anunțată de vecinii cuplului care au sunat la pompieri după ce au simțit miros de fum în bloc. Bărbatul a fost subofițer de pază la o unitate de poliție din București.

  • Florin Toma, polițistul de la secția 11 ppoliție din București

    "Dumnezeul nostru! Pentru ce ne-ai părăsit?" Aşa strigau bătrânii imobilizați la pat din azilul cuprins de flăcări. Singura lor şansă era să strige după ajutor. Era aproape 6.00 dimineaţa, iar oraşul abia se trezea la viaţă. Florin a ajuns acolo în 3 minute de la alerta primită prin 112. Şi, fără să țină seama că-și pune viața în pericol, a intrat în clădirea în flăcări.