Polițist băut, răsturnat cu mașina într-o intersecție din Ploiești! Se afla în timpul serviciului

Ultima actualizare:

    Un poliţist băut s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din PloieştiFoto: observator.tv
Un poliţist băut s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din PloieştiFoto: observator.tv

Scene șocante în Ploiești! Un polițist băut s-a răsturnat cu mașina de serviciu pe linia de tramvai, într-o intersecție, în urma impactului cu o altă mașină, miercuri (22 mai). Din primele verificări, un alt șofer a pătruns în intersecție fără a respecta culoarea roșie a semaforului și a lovit mașina de poliție, care s-a răsturnat.

În urma testării cu aparatul etilotest a polițistului, a rezultat că omul legii avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expriat. Din fericire, în urma accidentului nu au fost răniți niciunul dintre șoferi. La această oră, se circulă dirijat, pe o singură bandă, potrivit observator.tv. Agentul de poliție era singur în mașină și se afla în timpul serviciului.

Polițistul tocmai ce ieșea din tura de noapte

Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții, puțin după ora 6, aproape de sediul Judecătoriei din Ploiești, chiar pe linia de tramvai. 

Mașina de poliție circula fără semnale acustice și luminoase în funcțiune. Polițiștii au declanșat procedura cercetării prealabile, urmând să se dispună măsuri legale. Potrivit unor surse judiciare, citate de adevarul.ro, polițistul care conducea autoutilitara tocmai ieșise din tura de noapte. Agentul respectiv lucrează la secția 4 Poliție din Ploiești, la Ordine Publică și urmează să intre în comisia de disciplină.

Polițistul a fost lovit de un alt șofer
Polițistul a fost lovit de un alt șofer
image
image
image
image
image
image
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net