A încercat să se sinucidă la 84 de ani, după o ceartă cu soţia

Ultima actualizare:

    Problemele de cuplu îi împing la sinucidere
Problemele de cuplu îi împing la sinucidere

Medicii de urgenţă au avut de tratat în ultima gardă patru ieşeni cu tentative de suicid, din care trei ca urmare a divorţului în care se află. Un bătrân de 84 de ani a vrut să încheie socotelile cu viaţa după o ceartă cu soţia.

Problemele de cuplu împing tot mai mulţi ieşeni la sinucidere. Medicii de urgenţă de la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi au tratat în ultima gardă patru persoane care au vrut să-şi pună capăt zilelor din cauza unui scandal sau al despărţirii de partener.

Trei victime au încercat să se sinucidă pentru că se află în divorţ. Printre acestea se numără şi o femeie de 31 de ani, care a înghiţit un pumn cu medicamente.

Cazul care i-a şocat pe medici a fost al unui bătrân de 84 de ani din Miroslava, care a luat mai multe pastile după ce s-a certat cu soţia în vârstă de 82 de ani.„Mai avem un pacient de 29 de ani care a înghiţit insecticid şi care se află în stare gravă la noi. Cei patru pacienţi cu tentative de suicid sunt internaţi la Terapie Intensivă", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net