A început procesul lui Gabriel Oprea pentru bolidul de lux

gabriel-oprea11-1200x545_c.jpg

gabriel oprea, proces, dosar, limuzina
Gabriel Oprea este acuzat de abuz în serviciu și deturnare de fonduri

Încep emoțiile pentru Gabriel Oprea! Magistrații Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie au demarat, astăzi, procesul în Dosarul ”Limuzina”.

Fostul ministru de Interne a venit astăzi, în jurul orei 9.00, alături de doi avocați, a dat mâna cu Călin Popescu Tăriceanu, aflat și el pe holurile Curții Supreme și s-au îmbărbătat unul pe celălalt. Magistrații judecă în cazul lui primul termen în procesul pe fond. Gabriel Oprea este cercetat pentru abuz în serviciu şi deturnare de fonduri.

Vorbim despre faptul că ar fi dispus suplimentarea cu 410.000 lei a banilor pentru cheltuieli operative ale Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) şi a aprobat achiziţia unui autoturism de lux, Audi 8, exclusiv pentru deplasările lui în oraş.

Dezvăluirile au fost făcute de Nicolae Gheoghe, secretar de stat în cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) şi Pavel Gabriel-Nicolae, şef al serviciului juridic, ambii anchetaţi de DNA.

Fostul demnitar mai este cercetat și pentru abuz în serviciu în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină, unde este acuzat pentru ucidere din culpă.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1