Incendiul de la Constanţa, premeditat? «În local nu era nimic inflamabil»

Ultima actualizare:

    Fete moarte in incendiu Constanta
Fete moarte in incendiu Constanta

Ipotezele în cazul incendiului din Constanţa, în urma căruia trei tinere şi-au pierdut viaţa, au început să apară deja. Deşi s-a spus că totul a pornit de la un scurtcircuit sau o ţigară uitată de una dintre fetele care au murit, se pare că e foarte posibil ca cineva să fi premeditat totul.

Luis Lazarus a dezvăluit că nu avea ce să ia foc în acel local, aşa cum a constatat chiar el când a mers la Constanţa pentru a investiga.

"La bucatarie, totul era impecabil, in momentul in care a venit fumul, a putut fi evacuate tot parterul. Intre club si acest restaturant, erau trei toalete, care constituiau un traseu de comunicare, oricine putea sa vina in restaurant si sa arunce ceva aprins in restaurant. In local nu era nimic inflamabil. O anagajat nea spus ca o camera din afara, plus camera de sus au fost taiate", a declarat jurnalistul în cadrul emisiunii "La Măruţă".

Un egiptean cu care s-a asociat el. Cu un machedeon, cu care a avut local şi are mare scandal cu el George. A treia chestie, el a luat un spaţiu, lipit de localul unui turc, George i l-a suflat.

O altă dansatoare, care nu se afla sâmbătă seara în local, Pamela, a confirmat că incendiul nu avea cum să pornească de la fete: "Nu avea cum să vină sus de la fetele focul, ele nu fumau, eu eram singura care fuma, uneori chiar mă rugau să ies, că li se făcea rău.Din ce am vorbit cu George, el crede că e din cauza cuiva care a pus foc".

De altfel şi patronul, George Karam, a povestit că două camere de supraveghere nu funcţionau: "Am găsit cabluri de la sistemul de supraveghere tăiate. Sus şi la intrare, nu mai funcţionau".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net