Incendiu puternic la o fermă din Argeș. Zeci de animale au ars de vii

Ultima actualizare:

    Incendiu violent la o fermă de animale din ArgeșFoto: Captură Video
Incendiu violent la o fermă de animale din ArgeșFoto: Captură Video

Zeci de animale au avut parte de o moarte cumplită weekend-ul acesta, după ce ferma în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Bovinele au ars de vii, iar pompierii s-au luptat vreme îndelungată cu incendiul puternic.

Un incendiu puternic a izbucnit duminică, 6 decembrie, la o fermă din comuna argeşeană Bughea de Jos. Flăcările au ucis zeci de animale, cuprinzând grajdurile şi anexele fermei, care era una mixtă.

„La locul evenimentelor s-au deplasat în primă fază două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, iar ulterior spre locul evenimentului au mai început deplasarea alte trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă”, precizează ISU Argeş.

„La locul intervenţiei, pompierii au constatat că ardeau cu flacără deschisă aproximativ 700 mp din fermă. În interiorul construcţiilor au fost surprinse de incendiu 25 de porcine, 10 iepuri, aproximativ 10 tone de plante furajere şi circa 5 tone de cereale.

Au fost salvate mai multe animale, fiind vorba de o fermă mixtă, acestea fiind evacuate până la sosirea echipajelor de intervenţie şi pe parcursul desfăşurării forţelor profesioniste în teren”, mai arată ISU Argeş. Pompierii şi poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei producerii incendiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net