Incendiu putenic la societatea de transport public din Tulcea. Au ars 13 autobuze

Citeste tot despre: 

Cincisprezece autobuze au ars în noaptea de joi spre vineri în urma unui incendiu puternic izbucnit la societatea de transport public din Tulcea, fără a exista persoane rănite. De asemenea, există pericol de prăbuşire a acoperişului clădirii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de joi spre vineri la un incendiu izbucnit la SC Transport Public SA Tulcea. La faţa locului s-au deplasat iniţial patru autospeciale de stingere cu apă, dar în timpul intervenţiei a fost suplimentat numărul acestora, în total acţionând nouă autospeciale cu 84 de pompieri, comanda intervenţiei fiind preluată de inspectorul şef al ISU Tulcea, Daniel Petrov.

În urma incendiului au ars 15 autobuze şi un microbuz, pompierii reuşind să salveze şapte mijloace de transport. De asemenea, au fost scoase din incintă 25 de butelii cu oxigen şi trei cu GPL.

Pompierii spun că există pericol de prăbuşire a acoperişului întrucât grinzile de susţinere nu mai asigură portanţa.

Nu au existat persoane rănite în urma incendiului, iar la ora transmiterii acestei ştiri intervenţia pompierilor se apropie de final.

Bilanţul iniţial furnizat de ISU Tulcea arăta că au ars 13 autobuze.

 

 

loading...
Loading...