Incendiu în Club Colectiv. Ultimele imagini din «clubul groazei»

colectiv_bucuresti_1.jpg

colectiv bucuresti
Mulți tineri frecventau clubul Colectiv, mai ales în weekend-uri
foto: Arhiva Personală

Organizatorii petrecerii din Club Colectiv promiteau un show de neuitat, cu spectacole de lumini și efecte pirotehnice. Din păcate, totul s-a terminat tragic, cu un incendiu. Un foc imens a izbucnit când participanții la concert se așteptau mai puțin. Iată ultimele fotografii din clubul în care s-a întâmplat incidentul.

 

Incendiu în Club Colectiv. Imaginile dezastrului

 

colectiv_artificii.jpg

incendiu colectiv
Totul a izbucnit de la un foc de artificii
foto: Facebook

incendiu_club_control.jpg

incendiu explozie tragedie club control
Arificiile de pe scenă au ajuns pe unul dintre stâlpii din club. Apoi incendiul s-a generalizat
foto: arhiva personală

10866182_911425855543436_5961094462474241712_o.jpg

Trupa Goodbye To Gravity
FOTO: Arhiva personală

colectiv

colectiv_bucuresti_2.jpg

colectiv bucuresti
Clubul găzduia petreceri la care participau, adeseori, peste trei sau patru sute de persoane
foto: Arhiva Personală

colectiv_bucuresti_1.jpg

colectiv bucuresti
Mulți tineri frecventau clubul Colectiv, mai ales în weekend-uri
foto: Arhiva Personală

colectiv_bucuresti_3.jpg

colectiv bucuresti
Nimeni nu se aștepta la tragedia din noaptea de vineri, 30 octombrie
foto: Arhiva Personală

 

Trupa Goodbye to Gravity, cea care concerta în noaptea incendiului din Club Colectiv, este formată din solistul Andrei Găluț, basistul Alex Pascu, chitariștii Vlad Telea și Mihai Alexandru și toboșarul Bogdan Lavinius.

Conform informaţiilor postate de rude şi cunoştinţe pe conturile lor de Facebook, Andrei Găluţ şi Alex Pascu au fost răniţi în incendiul din clubul Colectiv şi se află la spital. Trupa nu a oferit un comunicat până în momentul de faţă.

O piesă de pe album parcă prevestea totul

În mod ironic, pe albumul pentru care era organizat concertul de lansare din Club Colectiv, exista o melodie care parcă ar fi prevestit întreaga dramă. Piesa „The day we die”/„Ziua în care murim” urma să fie cântată pe scenă de către membrii trupei, chiar în seara incendiului din clubul Colectiv

Despre clubul Colectiv, locul incendiului

Clubul Colectiv din Capitală era autorizat să funcționeze din luna ianuarie. Cu toate acestea, un control local efectuat la 21 octombrie a scos la iveală anumite probleme. Astfel, s-a constat lipsa personalului calificat. Clubul Colectiv se află în subsolul fostei fabrici Pionierul, o clădire de patru etaje localizată pe strada Tăbăcarilor, nr. 7, în București.

Imagini de la locul incendiului

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • incendiu colectiv

    Un incendiu devastator a îndoliat Capitala. Vineri spre sâmbătă (30 spre 31 octombrie) a fost o noapte de groază marca Halloween în adevăratul sens al cuvântului. 27 de oameni au pierit după ce un foc năprasnic a mistuit un club situat în fosta fabrică „Pionierul” din sectorul 4.

  • donez sange incendiu colectiv

    27 de persoane au murit și 162 au fost rănite într-un incendiu deosebit de grav izbucnit la un club din centrul Capitalei vineri spre sâmbătă noapte (30 spre 31 octombrie). Victimele au fost transportate la mai multe spitale din București, unde medicii fac tot posibilulul pentru tratarea lor.

  • incendiu club colectiv capitala

    O explozie de artificii care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă (30 spre 31 octombrie) în clubul Control din sectorul 4 al Capitalei a făcut 200 de victime, dintre care 27 au decedat. Tragedia a fost provocată de spectacolul pirotehnic oferit de trupa Goodbye to Gravity. Potrivit unui martor de la faţa locului, în timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stâlp al clădirii s-a aprins, iar focul s-a extins foarte repede în tot clubul.

  • Un incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marți la acoperișul unei case din orașul german Pforzheim (sudul țării) a provocat moartea a patru persoane. Purtătorul de cuvânt al poliției din localitate a declarat presei germane că ar fi vorba de patru români, toți adulți, relatează swr.de. Alte patru persoane au fost rănite.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5