Încă un rănit în incendiul din Clubul Colectiv a murit

incendiu-club-colectiv-andreea-tanase.jpg

În tragedia din Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane

Un alt rănit în incendiul din Clubul Colectiv a murit la 4 luni de la tragedie, informează România TV. Băiatul era internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

La patru luni de la tragedia din Clubul Colectiv din Capitală, bilanţul celor decedaţi a ajuns la numărul 64. Ultima victimă a incendiului devastator din club este un tânăr care fusese internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

La începutul lunii martie, şeful Secției de chirurgie plastică și reparatorie a Spitalului de Urgență Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, declara că prognosticul în cazul tânărului rămâne rezervat.

Potrivit datelor puse la dispoziție de Ministerul Sănătății, alți 12 pacienți se mai află internați în unități medicale din străinătate. Astfel, 7 răniți în Colectiv sunt internați în Belgia, 2 — în Germania, iar 3 — în Marea Britanie.

Un număr de 64 de persoane și-au pierdut viața în urma tragediei din 30 octombrie 2015, din Club Colectiv, dintre care 27 au murit în incendiu, 25 în spitalele din țară și 12 în străinătate. Totodată, peste 150 de persoane au fost rănite, fiind tratate în spitale din București și străinătate.

Cei trei patroni de la clubul Colectiv sunt cercetați penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind eliberați din arest preventiv la sfârșitul lunii decembrie 2015, după ce au stat aproape două luni după gratii.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1