Încă o veste proastă pentru Gigi Becali. Latifundiarul are noi probleme cu legea

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

 În 2012, Consiliul Concurenței a declanşat din oficiu o investigaţie privind posibila încălcare a Legii concurenței de către Gigi Becali.

Potrivit RomâniaTV, Consiliul Concurenței l-a amendat pe Gigi cu 183.526 de lei (n.r. aprox. 41.000 de euro), reprezentând 0,9% din cifra de afaceri totală înregistrată în 2012. Latifundiarul din Pipera nu a notificat autoritatea de concurență în cazul achiziționării pachetului majoritar de acţiuni la ARCOM, se arată în Raportul de activitate al Consiliului Concurenţei pe anul 2013.

Pe parcursul anului 2008, Gigi Becali a achiziţionat pachetul majoritar de acţiuni (71.53%) la societatea ARCOM Bucureşti, în baza unor tranzacţii succesive, dobândind, astfel, controlul unic direct asupra intreprinderii şi indirect asupra intreprinderilor controlate de aceasta.

Gigi are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net