Încă o mărturie șocantă: ”Cristian Pomohaci m-a pus să-i fac o felație”

Ultima actualizare:

    Cristian Pomohaci, în Sfântul Altar
Cristian Pomohaci, în Sfântul Altar

A fost exclus definitiv din preoție, dar cu toate acestea mărturiile șocante curg. Cristian Bota, un tânăr de 28 de ani, povestește cum Cristian Pomohaci l-a abuzat timp de doi ani, pe când era doar un copil.

Avea doar 13 ani și provenea dintr-o familie care trăia în sărăcie lucie. Ca să aibă un acoperiș desupra capului și o porție de mâncare, Cristian a muncit la ferma de animale a lui Cristian Pomohaci, din Moșuni.

Dintr-un simplu argat, bărbatul povestește că a ajuns să-i satisfacă părintelui poftele carnale.

Părintele către Cristi: ”Poți să mi-l arăți pe micuțul?”

”După câteva zile mi-a zis: »Poți să mi-l arăți pe Cristi micuțul? Hai, arată-mi-l un pic!»  Apoi mi-a zis: «Vii pe la mine, până în cameră? Vreau să-l sărut pe micuțul! » Am trecut prin camera dânsului și o seară am dormit acolo și practic am fost violat. Nu puteam să zic nimic! Nu violent! Ne-am pus în pat să dormim și, dintr-o dată, a început să mă îmbrățișeze, să mă atingă peste tot! M-a pus să-i fac o felație. El voia aproape în fiecare seară, dar chestia e că acolo eram mai mulți, schimba. Cu cine avea chef  în seara asta, cu acela mergea în cameră. În afară de băieți, nu știa nimeni. Eu, până în ziua de astăzi, nu am vorbit cu absolut nimeni de chestia asta. Îți e și rușine să vorbești așa ceva”, a mărturisit Cristian Bota pentru ziardecluj.ro.

Este căsătorit, dar a rămas cu sechele

Bărbatul locuiește acum în Germania, lucrează la subsidiara gigantului Continental din Sarreguemines, este căsătorit și are trei fete, dar cu toate acestea abuzurile sexuale l-au marcat.

Tocmai de aceea, este gata să depună mărturie împotriva lui Pomohaci.

Scandalul a izbucnit în urmă cu două luni

Același site clujean a publicat, în iunie, un amplu articol despre orientarea sexaulă a cântărețului de muzică populară.

Un tânăr, pe nume Flaviu, a dezvăluit atunci că pe când avea 17 ani a primit avansuri din partea lui Pomohaci. Ba chiar, a oferit o înregistrare în care părintele îi cerea să-i arate ”ciocanul”. Între timp, Cristian Pomohaci a fost exclus definitiv din viața preoțească și este cercetat pentru corupere de minori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net