Dr. Emilian Imbri, mesaj pentru medicii care nu se vaccinează: «Ce caută în meseria asta?»

foto-baza1-shutterstock_650302282.jpg

Aproximativ 10% din personalul medical nu e vaccinat

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Medicul Emilian Imbri nu este de acord cu vaccinarea obligatorie. E de părere că nu va funcţiona în România şi că soluţia cea mai bună este convingerea oamenilor de necesitatea imunizării.

Totuşi, mărturiseşte că nu-i poate înţelege pe medicii care refuză să se vaccineze, ei fiind, de fapt, primii care ar trebui să susţină acest act medical. „Sunt obligaţi prin meseria pe care o au să se vaccineze. Dacă nu se vaccinează, nu îi înţeleg şi nu înţeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze nu pentru a demonstra că sunt doctori, ci pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual”, a declarat Emilian Imbri la B1 TV.

În ceea ce priveşte restul populaţiei anti-vacciniste, specialistul crede că vina e a autorităţilor care nu au informat corect şi suficient. „Oamenii nu au realizat un lucru pe care noi poate nu l-am explicat cum trebuie, anume că sunt trei motive principale pentru care ar trebui să se vaccineze: te aperi pe tine; îi aperi pe cei dragi (dacă cumva îţi pasă); şi nu dai posibilitatea virusului să găsească terenul de antrenament. Asta înseamnă că virusul poate intra într-o persoană nevaccinată şi se poate modifica să devină mai violent, mai agresiv”.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul