Ieșiți din case! Este vreme caldă în acest weekend

vremea_toamna-parccopii.jpg

vremea toamna copii parc
În weekend, vremea se menține caldă, dar vor fi și câteva ploi slabe în nord-vestul țării
FOTO: Click!

Continuă vara asta prelungită și în luna noiembrie. În weekend, vremea se menține caldă, dar vor fi și câteva ploi slabe în nord-vestul țării. Chiar și așa, termometrele vor arăta valori de vară.

Singurele fenomene care ne pot încurca în acest weekend este ceața în sudul țării, vântul care poate prinde viteze de 20 – 25 km/h și niște ploi slabe prin vestul și nordul țării. În rest, vreme mult mai caldă decât ar fi firesc pentru prima decadă a lunii noiembrie.

  • Sâmbătă, 9 noiembrie, vor fi 23 de grade în Capitală, 20 de grade la Constanța și Arad, 21 de grade la Suceava, 19 grade la Cluj-Napoca.
  • Duminică, 10 noiembrie, în țara noastră intră un val de aer umed și rece, dinspre țările scandinave, Sunt prognozate ploi slabe în nord, vest și sud-vest, dar va ieși și soarele. Temperaturile se vor menține ridicate: 22 de grade în Capitală, 18 grade la Arad, 17 grade la Cluj-Napoca, 19 grade la Suceava.
  • Luni, temperaturile vor coborî din pricina unui val de aer rece venit din Rusia. La Botoșani vor fi 18 grade, la Iași vor fi 20 de grade și vânt, la Cluj-Napoca și Arad doar 12 grade,  dar pentru București sunt prognozate 21 de grade.
  • Săptămâna următoare vor fi temperaturi mai mari decât ar fi normal pentru această perioadă a anului.

Citește și:

Ce este ceaţa şi de ce apare? Cum explică specialiştii acest fenomen banal

Şoferi, este timpul să vă schimbaţi cauciucurile! Ce riscă cei care nu o fac

Loading...

Citește și