„Toată România în stradă pentru Raed Arafat”

Ultima actualizare:

    Și în 2012 a ieșit lumea în stradă ca să-l susțină pe Raed Arafat, în conflictul cu Traian Băsescu
Și în 2012 a ieșit lumea în stradă ca să-l susțină pe Raed Arafat, în conflictul cu Traian Băsescu

Susţinătorii lui Raed Arafat vor să iasă în stradă. Nu sunt de acord că toți îl arată cu degetul pe acesta ca fiind vinovatul de serviciu în dosarul Colectiv.

Cei care cred în profesionalistul secretarului de stat vor să iasă în stradă pentru a-l apăra. Evenimentul va purta numele "Toată România în stradă, pentru Raed Arafat!" şi are ca scop susținerea șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ca urmare a discuțiilor apărute în urma raportului corpului de control privind intervenţia de urgenţă la Clubul Colectiv. Evenimentul, organizat pe Facebook, va avea loc în perioada 2-3 aprilie, de la ora 10.00, pană la ora 22.00, în toate orașele țării.

”SMURD suntem noi”

"Așa cum Traian Băsescu a încercat în trecut să îl elimine din sistem peeroul SMURD, la fel se întâmplă zilele acestea cu guvernul numit de Klaus Iohannis, al cărui premier Cioloș încearcă printr-un așa-zis raport al corpului de control, măsluit cu scopul clar de a-l denigra pe Raed Arafat... Ieși în stradă pentru a protesta, să cântăm în cor, în toate orașele României „SMURD suntem noi!!!", se arată în mesajul evenimentului, potrivit voceatransilvaniei.ro.

64 de tineri au murit în chinuri

La 30 octombrie 2015, sute de tineri au fost răniți, iar alți 64 au murit în urma incendiului devastator care a cuprins în doar 153 de secunde întreg localul.

Acuzațiile Corpului de Control

Arafat este acuzat că a refuzat ajutorul venit din partea clinicilor și ambulanțelor private ( Corpul de Cotrol susţine că serviciul de ambulanţă a avut pe teren doar jumătate din cei 1.740 de angajaţi care ar fi trebuit să fie mobilizaţi în acea noapte, iar firmele private nu au fost lăsate să intervină), că nu a coordonat toate operaţiunile de la faţa locului, că nu a amenajat corturi mobile pentru îngrijirea răniților, care au fost resuscitați pe caldarâm, plus băjbâiala celor împlicați în actul de salvare.

Alte reproşuri guvernamentale se referă la întârzierea cu care a fost activat mecanismul de protecţie civilă al UE, prin care puteau fi preluaţi rapid mulţi dintre pacienţi.

Premierul Dacian Ciloș a anunțat că nu-l va demite pe Raed Arafat, pentru că ”de vină este sistemul, nu o persoană”.

Pe de altă parte, familiile morților din Colectiv au înființat o asociație și amenință că-i vor face acestuia plângere penală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net