Idei pentru timpul liber Bobby McFerrin, super concert în România

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Câştigător a 10 premii Grammy, creator al celebrei melodii “Don’t worry, be happy”, Bobby McFerrin a pornit într-un turneu internaţional în care este cuprinsă şi România. Artistul cunoscut încă din anii ’70 drept “omul orchestră” pregăteşte un super concert sâmbătă, 19 mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

Cei care sunt familiarizaţi cu show-urile lui, fie ca dirijor, fie ca vocalist, ştiu că fiecare eveniment este unic, că McFerrin se dedică total actului de pe scenă, în care îşi implică publicul, menţionează eventim.ro. Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 250 de lei. 

Ballet Flamenco Español, pentru prima dată la Sala Palatului

11 dansatori profesionişti, acompaniaţi de alţi 5 muzicieni pun în scenă un show coregrafic unic, la baza căruia se regăsesc cele mai complexe elemente ale stilului flamenco tradiţional îmbinate cu cele moderne. Ballet Flamenco Español, compania de balet formată din dansatori ai celor mai bune trupe de flamenco din lume, vine marţi, 15 mai, pentru prima dată la Sala Palatului din Bucureşti. Prin spectacolul lor vor arăta tuturor ce înseamnă atât dansul spaniol, cât şi cel flamenco, stiluri care sunt deseori confundate. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 195 de lei.

simeon stalpnicul png

 Ozana Barabancea, dirijor şi interpret

„Luni, 14 mai, la Sala Rapsodia, vă aştept la un concert foarte frumos, de suflet, cu poveste de viaţă. Ozana Barabancea, dirijor şi interpret, cu invitaţii săi”, a transmis Ozana Barabancea pe pagina ei de Facebook, anunţându-şi prietenii că va fi o seară memorabilă, cu muzică de calitate. Spectacolul „Lumini Sonore by Ozana Barabancea” începe la ora 19.00, iar preţul biletelor este de 45 de lei.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net