Idei de petrecere a timpului liber

Citeste tot despre: 

Loredana face show la Sala Palatului- Pentru această toamnă, Loredana a pregătit pentru publicul său un spectacol total.

„Va fi un show în care voi da totul, cu multă atitudine, cu energie şi cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera. Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi mulţi invitaţi şi momente surpriză, piese noi, dar şi mai vechi. Vom trece împreună prin dance, pop, rock, muzică de petrecere şi ţigănească, folclor, hip-hop şi multe altele", promite Loredana. Show-ul său va avea loc duminică, 25 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 20.00, preţul biletelor fiind cuprins între 75 şi 200 de lei.

Bere Gratis cântă «în faţa ta»

Mâine, 19 noiembrie, trupa Bere Gratis lansează cel de-al 8-lea album din carieră, intitulat „În faţa ta", printr-un concert pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti.

Totodată, în toamna acestui an trupa împlineşte 14 ani de la înfiinţare, fapt ce conferă o notă de sărbătoare în plus acestui spectacol, care începe la ora 19.30. „Promitem un show excepţional, ce va avea şi câţiva invitaţi speciali", anunţă membrii trupei. Biletele costă 25, 45 sau 75 de lei.

Hai şi tu la un spectacol de teatru «Extrem»!

Marţi, 10 noiembrie, în Bucureşti, La Scena este locul în care se va juca o piesă de teatru „extrem". De altfel, acesta este şi numele piesei realizate de Teatrul InDart în coproducţie cu Teatrul Arca.

Este povestea unei femei atacate în propria casă de către un violator. Ea reuşeşte să facă faţă atacului şi să răstoarne situaţia în favoarea sa. După ce preia controlul asupra posibilului ei violator, femeia încearcă să decidă asupra sorţii acestuia. Biletele se pot rezerva pe www.lascena.ro.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1