Idei de petrecere a timpului liber

Citeste tot despre: 

Marcel Pavel lansează album- Marcel Pavel împreună cu 140 de artişti instrumentişti ai „Orchestrei Simfonice Bucureşti", îşi propune să ofere publicului 40 de lucrări din opere şi canţonete celebre.

Muzica de calitate pe care o promovează este menită să facă sufletele să vibreze în cadrul unui spectacol care va avea loc duminică, 28 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 200 de lei.

Hai să facem sex!

Piesa cu numele „Hai să facem sex!" reprezintă o meditaţie dulce-amară pe tema, atât de actuală, a lipsei de comunicare, de iubire, a însingurării şi înstrăinării. 4 personaje colorate, fiecare cu poziţia lui, într-un spaţiu ca un joc de X şi 0, se întâlnesc pe rând în combinaţii de doi sau trei şi îşi propun să facă sex. Ba vor, ba nu vor, ba mai mult parcă ar vrea altceva. Puteţi afla ce pe 30 aprilie, de la ora 19.00, La Scena. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

Paula Seling, concert de Paşte la Sala Radio

Paula Seling revine pe scenă cu un concert de Paşte care va avea loc duminica viitoare, de la ora 19.00, la Sala Radio din Bucureşti. Ea va beneficia de suportul muzicianului Marcel Costea, care o va acompania la marea orgă a Sălii Radio, cel mai mare instrument de acest tip din sud-estul Europei. Recitalul va include pricesne şi alte cântece sfinte, dedicate sărbătorii Paştelui. Biletele costă 10, 15 sau 20 de lei.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1