Iată cum va fi vremea săptămâna aceasta!

plaja-1-400x230.jpg

prognoza, vreme, meteorologi,
Începând de joi se încălzește și va fi vreme de plajă
Citeste tot despre: 

Vremea s-a răcit simțitor față de zilele trecute. A plouat abundant, iar gradele din termometre au scăzut. Aseară au fost până la 11 grade Celsius. Meteorologii vin însă cu vești bune și spun că se va încălzi de la jumătate săptămânii.

Astăzi

Valorile termice au scăzuta în toate regiunile, iar în cele vestice, nordice și centrale vremea a devenit răcoroasă.

Pe parcursul zilei, vor fi înnorări și va ploua în nord și local în centru și la munte.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala izolat, mai ales în prima parte a zilei.

Noaptea cerul va deveni variabil și doar în zona montană vor mai fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, îndeosebi la munte și în sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15...16 grade în zonele depresionare și 27 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

În Capitală cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 25...27 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

Mâine

Vremea va fi răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări în nordul și centrul țării, precum și la munte, unde local va ploua.

În restul teritoriului cerul va fi variabil și ploile se vor semnala doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18...19 grade în depresiuni și 27 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade.

În Capitală temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Miercuri

Vremea se va menține răcoroasă dimineața și noaptea cea mai mare parte a țării. Vor fi înnorări în jumătatea de nord a țării, unde local și temporar va ploua slab.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări, în cursul zilei, cu precădere la munte și pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15...16 grade în depresiuni și 28...29 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 15 grade.

În Capitală vremea va fi în continuare răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

Joi

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în nord-vest, centru și zona montană, unde pe arii relativ restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade în nord-vest și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 17 grade.

În București temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

Vineri

Vremea va fi caldă în sudul și sud-estul țării și normală termic în rest.

Probabilitatea de apariție aploilor va fi mai ridicată la munte, iar spre sfârșitul intervalului în special în vest și centru.

În Capitală soarele va sta pe cer toată ziua.

Loading...