Ia acum "Certificatul de Încredere" și dovedește că firma ta este cea mai bună

Ultima actualizare:

Publicitatea bună este vitala pentru orice firma. Și cum veștile bune circulă repede, dacă ai reușit să convingi un numar bun de clienți ca serviciile tale sunt cele potrivite pentru ei, cu sigurantă ar trebui să te aștepți ca ei sa trimită și alte persoane la tine. Cu toate acestea, nu trebuie să încetezi niciodată să îți îmbunătățești serviciile, pentru a arata oamenilor că ești în continuare de încredere. Iar dacă vrei să faci asta și în mod oficial, acum există și această posibilitate.

Afaceriștii din România au, mai nou, șansa să le arate clienților că firma lor este una de încredere, certificată ca fiind așa de un serviciu profesionist. Centrul de cercetare a opiniilor clienților CBOK SRL este compania care iți poate oferi un astfel de certificat, dar doar dupa cercetări atente în legatură cu firma ta, cercetări prin care să demonstreze, ei bine, ca și reprezinti o firma de încredere.

Clientul nostru, stăpânul nostru

Gradul de mulțumire al clienților reprezintă unul dintre cei mai puternici indicatori pentru o firmă care iși face treaba în mod corect. Și de aici pornește și CBOK în misiunea sa de a acorda acest certificat doar firmelor care merită. Compania este una care actionează, sub un nume aproximativ identic, in mai multe țări și in fiecare dintre ele are aceeași misiune: să indice pieții care sunt antreprenorii de încredere. Iar dacă stii că faci parte din această categorie, de ce să nu profiți?

Totuși, certificarea nu se face chiar la întâmplare, Centrul beneficiind de un soft special dezvoltat în scopul investigării firmelor. Acestă funcționează online și verifică toate paginile pe care clienții si-ar putea exprima o opinie publica: magazine virtuale, forumuri, chiar și rețele de socializare, așa cum este Facebook-ul sau Twitter-ul. În funcție de acestea se calculează si coeficientul de încredere. Dacă despre firma se vorbeste in termeni laudativi, atunci aceasta merita certificatul, insa parerile negative se transforma în puncte in minus, care fac imposibilă obținerea certificatului de “firma de încredere”.

Aşadar, tot sistemul porneşte de la părerea clienţilor. Nu este luat  considerare nici profitul, nici popularitatea de pe reţelele de socializare, ci doar direcţia  care se îndreaptă părerile oamenilor. Este un sistem care se potriveşte oricărei firme, chiar  cabinetelor medicale, juridice  de consultaţii, deci unul pentru  lumea.

O componentă online, dar și una offline

Acest certificat firma de incredere ar trebui să fie privit că o modalitate de a atrage noi clienți și de a-i întâmpina pe aceștia cu certitudini, nu cu promisiuni, dar și că una care răsplătește vechii clienți și le arată că aprecierea lor este elementul cel mai important.

Tocmai de aceea, Centrul de cercetare a opiniilor clienților CBOK SRL vine cu un pachet complet, care permite firmelor să își arate avantajele atât în mediul online, cât și în propriile sedii. Componența online a certificatului constă într-un ecard, adică o carte de vizită online. Cu ajutorul acesteia, proprietarul firmei se poate conecta pe site-ul centrului și își poate face un cont în care să își prezinte afacerea. Cum această deja beneficiază de “certificat”, toate persoanele interesate de o firmă bună din domeniul respectiv vor putea să uite și să descopere afacerea ta. În plus, o pot și verifică direct pentru a se convinge că încrederea lor merită să îți fie acordată.

 Pe de altă parte, nu toată lumea va și ajunge să te caute online, așa că magazinul, sediul sau cabinetul trebuie să profite și ele, mai direct, de pe urmă acestui certificat. Odată ce el este acordat de către Centrul de cercetare a opiniilor clienților CBOK SRL, îl vei și primi prin poștă, împreună cu niște stickere pe care le poți lipi unde vrei. Certificatul arată că orice diplomă, doar că pe el este specificat numele firmei și faptul că CBOK garantează în legătură cu nivelul de încredere al acesteia. 

Prețul este unul acceptabil și este plătit o singură data

Spre deosebire de alte firme de profil, care cer bani regulat pentru utilizarea serviciilor pe care le pun la dispoziție, CBOK își încasează tariful o singură data, atunci când certificatul și ecard-ul sunt livrate prin poștă sau prin curier. Așadar, plătești doar o data, atât pentru utilizarea soft-ului, cât și pentru certificatul în format fizic și pentru cartea de vizită virtuală de pe site și poți folosi certificatul atât timp cât îți dorești.  Prețul nu este nici el foarte mare, cu tot cu livrare ajungând la 200 de lei, plătiți la primire. 

Cine poate să profite de “certificatul de încredere”

Oricine aruncă o privire pe site-ul Centrului poate să vadă că lista firme cu certificat de încredere este destul de lungă și acoperă o arie largă a tipului de activități. Asta pentru că vorbim despre simple magazine sau companii mai mici, de transport, instalații sau lucrări în construcții, dar și de cabinete medicale (stomatologice, oftalmologice și altele), de avocatură sau notariale.

 Cu alte cuvinte, oricine deține o firmă poate să folosească “certificatul de incredere”, atât timp cât se și bucură de încrederea și respectul clienților săi. Chiar dacă certificatul este plătit, el nu se acordă celor care nu îndeplinesc standardele, așa că nu oricine poate spune că are o afacere de încredere la care oricine poate să apeleze. 

În sfârșit, valoarea se răsplătește

Dacă nu mai ești dispus că firmele mai mari, cu posibilități de a face multă reclamă, să ți-o ia înainte, chiar dacă își dezamăgesc în mod constant clienții, acum este momentul să faci o schimbare. Această constă în “Certificatul de Incredere” acordat de Centrul de cercetare a opiniilor clienților CBOK SRL. Simplu de folosit și de înțeles, certificatul se bazează pe un sistem imposibil de înșelat, părerea celor care au lucrat deja cu ține. În acest mod, nu doar că îți vei convinge viitorii clienți că le poți oferi servicii de care au nevoie, în cele mai bune condiții, dar le vei arată și clienților mai vechi cât de importantă a fost colaborarea ta cu ei. Și chiar dacă “certificatul” îți oferă recunoașterea seriozității, de ține depinde să o și păstrezi pentru cât mai mult timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net