I-a tăiat gâtul iubitului, apoi i-a dat foc

6-actu-img-20190109-wa0008.jpg

Carmen Loredana Martinaş (38 de ani) a fost dusă ieri la mandat

Un bărbat de 47 de ani a fost găsit decedat marţi seara târziu, într-un apartament din Târgu Jiu, care luase foc. După câteva ore de cercetări, poliţiştii şi procurorii au decis reţinerea concubinei lui, Carmen Loredana Martinaş (38 de ani), sub acuzaţia de omor. Se pare că aceasta i-ar fi tăiat gâtul iubitului, după care a dat foc locuinţei, ca să ascundă crima.

Crimă deosebit de sângeroasă la Târgu Jiu. Totul a început cu o ceartă. Marţi după-amiază, locatarii unui bloc de pe strada Comuna din Paris au anunţat la 112 că în apartamentul Loredanei Martinaş se întâmpla ceva, iar când poliţia a venit, iubitul acesteia a fost transportat la spital, pentru că fusese agresat de femeia de 38 de ani. La câteva ore, Mihai Marin s-a întors acasă de la spital, dar cearta a continuat, iar spre seară în locuinţa lor a izbucnit un incendiu. Când au venit pompierii l-au găsit pe Mihai mort, iar Loredana a fost arestată.

„La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tg.-Jiu, precum şi două ambulanţe din cadrul Serviciul de Ambulanţă Judeţean Gorj. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu mari degajări de fum la una dintre încăperile apartamentului situat la  parterul blocului. Din păcate, în urma operaţiunilor de recunoaştere echipajele au găsit o persoană de sex masculin care era decedată. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului neimpunându-se evacuarea locatarilor“, a spus Florin Chisim, purtător de cuvânt al ISU Gorj.

6_actu-3-2col.jpg

Pompierii care au venit să stingă incendiul au găsit cadavrul bărbatului

 

Vecinii susţin că femeia i-ar fi tăiat gâtul bărbatului, după care a decis să dea foc locuinţei, în speranţa că va distruge urmele agresiunii. Într-adevăr, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a confirmat varianta vecinilor. “Din verificări s-a constatat că moartea persoanei a fost violentă, s-a datorat hemoragiei externe produsă prin secţionarea vaselor mari ale gâtului, victima prezentând două plăgi tăiate. Decesul victimei a survenit în urma înjunghierii cu cuţitul de către suspecta Martinş Carmen Loredana. Au fost surprinse şi imagini pe camera video, amplasată în casa scării de la parter, precum şi de către un alt martor cu telefonul mobil”, a precizat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Femeia nu e la prima “nebunie”. Acum 3 ani, ea l-a acuzat de viol pe şeful unui ONG anticorupţie din judeţ şi a fost cercetată în mai multe dosare pentru infracţiuni comise cu violenţă. Motiv pentru care a fost internată la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel. Pe 20 noiembrie 2018, însă, judecătorii au stabilit ca ea să fie trimisă acasă cu tratament medical.

Loading...