Hoţul taragotului a venit revoltat la Poliţie. Nu a vândut instrumentul, l-a făcut cadou!

Ultima actualizare:

    Dumitru Fărcaş a primit taragotul de la poliţişti ieri dimineaţă
Dumitru Fărcaş a primit taragotul de la poliţişti ieri dimineaţă

Soluţionarea furtului taragotului lui Dumitru Fărcaş devine foare la ureche pentru poliţiştii de la Secţia 1. Unul dintre hoţi a venit glonţ la Poliţie şi a negat că a vândut instrumentul cu 100 de lei! El i l-ar fi dat degeaba bărbatului care l-a predat.

Bucureșteanul de 38 de ani a ajuns, azi dimineață, la Secția 1 Poliție, din București. El le-a spus poliţiştilor că este autorul furtului din mașina artistului Dumitru Fărcaș din care a sustras, sâmbătă, celebrul taragot al muzicianului, un acordeon și alte bunuri.

Bărbatul a spus că a furat cutia cu instrumentele muzicale în care credea că se află parfumuri.

Hoţul s-a arătat extrem de deranjat de declaraţiile făcute de bărbatul care a predat taragotul Poliţiei duminică seară. Şi asta pentru că, susţine el, nu i l-a vândut cu 100 de lei, ci i l-a dat gratis.

El a mai precizat că era singur când a furat taragotul şi acordeonul, însă poliţiştii au vizionat imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona Ateneului Român şi au stabilit că la furt au participat trei persoane. Ceilalţi doi hoţi sunt căutaţi acum de anchetatori.

Bucureşteanul care s-a predat astăzi are mai multe condamnări pentru furt. El părăsise penitenciarul în urmă cu doar două luni.

Dumitru Fărcaş a intrat în posesia taragotului marţi dimineaţă, la trei zile după ce instrumentul îi fusese furat din faţa Ateneului Român.

Instrumentul i-a fost adus cu trenul la Cluj-Napoca, într-o pungă, de către un poliţist, care i l-a predat artistului la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Fărcaş a asamblat taragotul, a semnat procesul-verbal de predare-primire, după care, de fericire, a pupat instrumentul şi le-a cântat poliţiştilor.

Poliţiştii au reuşit să afle identitatea hoţilor după ce bărbatul care a predat taragotul a recunoscut că l-a luat de fapt de la hoţi. 150 de lei, susţine el, că a dat pe instrument, cu tot cu geanta în care era.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net