Hellvig: „Evident că SRI nu a avut nicio implicare în proteste”

eduard_hellvig.jpg

hellvig audiat sri proteste gratiere
Hellvig se află la Parlament unde este audiat

Directorul Serviciului Român de Informaţii (SRI), Eduard Hellvig, a negat, miercuri, orice implicare a instituţiei pe care o conduce în protestele care au avut loc duminică seara, scrie News.ro.

„Evident că nu a avut nicio implicare. Vom discuta şi în comisie aceste lucruri. Sunt absolut convins că vom lămuri toate aspectele care au fost în dezbaterea publică”, a declarat Eduard Hellvig, întrebat de jurnalişti dacă SRI a avut vreo implicare în protestele de duminică.

Şeful SRI a mai precizat că pentru el este foarte importantă relaţia dintre Serviciu şi Parlament.

„Pentru mine, ca director al acestei instituţii importante în statul român, este extrem de importantă relaţia cu Parlamentul. Am fost parlamentar, înţeleg rolul Parlamentului în democraţie şi am toată disponibilitatea şi deschiderea de a avea o relaţie mai mult decât apropiată, corectă şi onestă cu comisia de control”, a spus Hellvig.

Conducerea SRI este audiată, la ora transmiterii acestei ştiri, în Comisia parlamentară de control al activităţii Serviciului, în legătură cu scandalul în care a fost implicat Florian Coldea, în legătură cu proiectul de buget al SRI pe anul 2017, dar şi cu protestele care au avut loc duminică seara întreaga ţară.

Peste 20.000 de oameni au protestat, duminică seară, în Capitală faţă de proiectele de ordonanţă ale Guvernului privind graţierea şi modificarea codurilor penale. Manifestaţia, care a durat patru ore, a început în Piaţa Universităţii, de unde oamenii au plecat în marş spre Piaţa Victoriei, iar de acolo la sediul PSD.

Loading...
 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490668890


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1