HAOS pe Otopeni: sute de oameni blocaţi

Ultima actualizare:

    Avion Blue Air
Avion Blue Air

Mai multe curse internaţionale ale companiei Blue Air au întârzieri de peste două ore, sute de oameni blocaţi pe aeroportul Otopeni. Afectate au fost cursele către Madrid, Barcelona, Larnaca, Roma şi Bruxelles.

Oficialii companiei Blue Air spun că "întârzierile nu ţin" de ei.Iată aici comunicatul intetgral al celor de la Blue Air:

Referitor la zborurile efectuate de către compania aeriană Blue Air, astăzi, 28.12.2012, către: Madrid (ora programată de decolare 13.30), Barcelona (ora programată 14.25), Bruxelles (ora 16.00), Larnaca (ora 16.05) şi Roma (ora 16.45), vă informăm că aceste curse operează cu întârzieri de peste 2 ore din motive ce nu ţin de Compania Națională Aeroporturi București.

 Pasagerii curselor întârziate aflaţi în zona de îmbarcare urmează să primească asistenţa necesară din partea reprezentanţilor companiei aeriene Blue Air, conform procedurilor internaţionale.

 Informații suplimentare cu privire la efectuarea zborurilor Blue Air pot fi solicitate de la reprezentanții acestei companii aeriene.

 Serviciul ComunicareCompania Naţională Aeroporturi Bucureşti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net