Haos la metrou în prima zi de şcoală

metrou-1.jpg

Haos la metrou
Metroul poate fi un mijloc de transmitere a infecţiilor
foto: Click!

A fost haos, azi dimineaţă, pe toate magistralele metroului bucureştean. Este prima zi de şcoală din al doilea semestru al anului şcolar 2019-2020, iar aglomeraţia de la suprafaţă s-a mutat în subteran. Cel mai aglomerat a fost în nodurile importante: Piața Unirii și Piața Victoriei.

Pe Magistrala 2, cea care leagă cartiererul Berceni de Pipera, trenurile au circulat la diferențe foarte mici de timp. Cu toate acestea păreau neîncăpătoare pentru marea de oameni care aștepta pe peroane. În Piața Unirii, cei care doreau să ajungă în Pipera și se aflau undeva pe la marginea peronului, trebuiau să astepte câte trei-patru trenuri pentru a putea urca.

metrou-2.jpg

Aglomerație la metrou în prima zi de școală
Metrourile au fost pline călători în prima zi de școală
foto: Click!

O situație similară a fost și în Piața Victoriei. Aici însă aglomerația era dată și de faptul că foarte mulți călători coborau, iar cei care urmau să urce trebuiau să aștepte până se făcea loc.

Și pe Magistrala 1, cea care leagă cartierul Dristor de Pantelimon a fost aglomerat. Trenurile care mergeau spre Gara de Nord-Dristor 2 au ajuns mai greu după ora 8.30. Astfel că în unele stații aglomerația a fost extrem de mare.

metrou-3.jpg

Sute de oameni încercau să intre în tren, la Piața Victoriei
Călătorii s/au ăngrămădit la ușile metroului deși un alt tren aștepta la intrare în stație
foto: Click!

Mulți călători s-au plâns că la fel a fost și pe Magistrala 3 Preciziei – Anghel Saligny.

Și pe străzile din Capitală traficul a fost intens, însă având în vedere că poliția a scos în stradă un număr mare de acgenți, aceștia au reușit să fluidizeze traficul.  

Loading...
 
 

Citește și

  • La orele de vârf, stațiile de la metrou sunt arhipline

    A văzut moartea cu ochii! Un bucureștean a trăit ieri clipe de coșmar. S-a grăbit să urce în metrou, dar piciorul i-a fost prins între uși și a fost târât spre tunel. Norocul a făcut să se izbească de oglinda așezată în capătul peronului, altfel sfârșea sub roți. Iată în ce condiții se circulă în subteran!

  • Problemele de pe magistrala 2 au blocat sute de călători în stația Pipera

    Șirul problemelor la metrou a continuat joi. O cădere de tensiune în zona Piața Victoriei a afactat circulația garniturilor, astfel încât circulația s-a derulat pe un singur sens între Piața Romană și Pipera. După zeci de minute de panică printre călători, problema s-a remediat

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 489218641


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1